desember 2010

Nyttår

I dag skal vi reise, så jeg blogger lite disse tre siste dagene, bare så dere vet det.

Over og ut

Jepp, da var 29. desember over, og 30. desember besøker oss som en fremmed. Ehh... jaa...
I går var jeg først på tur med farmor, farfar, far og Emil + Noa. Ganske koselig, egentlig, men det var kaldt! Jeg var iskald på beina, og det er ikke godt å være iskald på beina og deretter få varmen i dem, for da sviiir det D: Så når vi var ferdige på turen satt jeg fremderst i bilen på tilbakeveien og hadde beina foran varmeanlegget eller hva det nå heter... Jeg vil ikke være iskald på beina og gå rett inn i en varm dusj, akkurat. *GRØSS* Så jeg fikk varmen rolig og forsiktig i beina mine.
Nok om beina mine...
Turen var frisk, og vi stoppet opp for å sette oss ned og spise. Det var steiner som var satt oppå hverandre som noen store fjell på 5 meter, så jeg, Emil og hunden klatret opp der (det var bare meg og Emil som klatret, Noa bare sprang opp, lol...). Jeg lette etter trestammer og slikt som vi kunne sitte på. Jeg fant en, men om jeg rørte den kom alle de andre steinene til å falle, fordi trestammen var som en støtte. Rettere sagt, jeg klarte ikke å flytte på trestammen engang ._.' Men det var helt fantastisk, snøen var overalt, selv om det ikke snødde, og det var sjø rett vesiden av oss. Altså, vi var på en strand, bare det var snø der. Fuglene fløy over havet, og Noa løp frem og tilbake og prøvde å venne seg til omgivelsene. Det var ikke lett å gå, fordi det var litt store steiner under oss, så vi måtte passe på hvor vi gikk av og til, det var ikke lett å se hvor vi trødde når det var snø over alt.

Når vi kom hjem gjorde vi oss klar til å dra på teater med grandtanten våres, søskenbarna våres, grandsøskenbarnet (?) og tremellingene våres. Vi skulle se Kardemommeby, "yei" ... n_u' Vel barna koste seg, jeg koste meg bare med godteriet (AA) Etter teateret var ferdig, gikk vi hjem til grandtanten våres og spiste pizza. Hjemmelagt.
Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder, kameraet mitt klikket fordi det var så kaldt, så jeg turde ikke bruke det for mye sånn at det kunne bli ødelagt, men her er noen bilder fra turen:


Noa står allerede klar til å gå på tur


Den fine naturen


Gjengen (untatt meg)


Vi gikk med hver sin grein som vi kunne brenne på bålet når vi var fremme


Så fint!


Her står broren min på toppen av det lille "steinfjellet"


På hjemturen


Helt der fremme med alle husene står bilen våres


Det er ganske fint


Noa får ferten på noen andre hunder

 

Liker du å gå tur?
Har du noen gang opplevd at du er kjempekald på foten og når du får varmen i deg så prikker og svir det i foten?
 

Ukens klesplagg

Ukens klesplagg ble disse gode og varme ullsokkene med såle under:

Disse anbefales, og du finner de i de fleste klesbutikker, også på Nille, men jeg har sett de mest på KappAhl.

I dag

GJEEEEEEEESP

Stått opp klokken 09.00, men jeg klarte ikke å stå opp så tidlig, så jeg sov en time til (a) Det tror jeg Nina og Bente også gjorde, helt til Nina bestemte seg for å spille på PC'en. Helt greit for meg...
Så når ser vi på... Tingeling (et minne fra når jeg var liten), barnslig, men koselig. 
Klokken 11.00 i dag skal jeg og familien min på picnik, og etter det skal jeg og broren min på et teater eller et eller annet. Hm...

Hva skal du gjøre i dag?

Overnatting

Nå er jeg og Bente hos Nina fordi vi skal overnatte hos henne :D Kjempekoselig! Akkurat nå spiser vi godteri og potetgull imens vi ser på Superstars. Vi sitter alle med hver sin PC, haha, livet (a) Bente har tatt med alle de tre filmene i Twilight-sagaen, så vi skal nok se 1'ern etterpå. Her er litt bilder av den lille "festen" så langt:


Koselig :P


Godteri


Tungen ut, helt tilfeldig, faktisk


Nina og Bente, hahaha <3

The Annoying Orange

Dette er en test. Har du sett "the annoying orange"? Haha, da har du sjansen til å se den her! :)

Bilder
Alle bildene er tatt av meg, så det er ulovlig å kopiere dem uten min tillatelse!

Kommer mer...

Liten konkurranse

LITEN KONKURRANSE

Ok, først og fremst vil jeg bare legge til noe.
- Du har vel lagt merke til at bloggen min ser litt annerledes ut? Veeel... det er flaut å innrømme det, men med et uhell har jeg fjernet overskriftene på alle innlegg. Men det skal jeg fikse så fort som jeg vet koden til å få overskriftene tilbake!

Tilbake til saken.
Jeg har da en liten konkurranse. Jeg fikk inspirasjon fra bloggen www.hellinani.blogg.no (bloggen anbefales!) og jeg håper det er greit jeg hermer litt etter dem, men dette er bare én gang, så ikke bli fornærmet, Nina og Helene! :P

Spørsmål: Hvem er dette?
Tips: Det er en skuespiller. 

Denne blir vanskelig, så hvis du klarer å gjette riktig, så får du ikke noe gratis, DESSVERRE, men jeg skal reklamere for bloggen din i 2 uker (om jeg husker det). Dessuten er det jo gøy å gjette uansett selv om du ikke får den beste premien i verden.

Gjerne svar på spørsmålet, om du kan!

 

2. Juledag og "3. Juledag"

Vel, i går (altså 2.juledag) var jeg og familien min på besøk hos faren min sitt søskenbarn, Kjartan. Han har en kone og to barn som er jenter som heter Lena og Caroline. Caroline er ca. 7 år og Lena er 12. Veldig koselige jenter ;) Vi feiret med "far sin side" av familien, altså våres... eh... familien til farmoren min og deres families familier... osv. o_o
Søskenbarna mine og Lena og Caroline og jeg og Emil (som var de eneste barna der) var nede i kjelleren som var et lekerom. Først gikk vi bare rundt og spillte spill og sånt. Etterpå hadde vi gjemmeleken (jeg eide, heheeee...) og så... ja, var vi nede og så i mikroskopet til Lena på forskjellige... ja, bakterier eller småting eller et eller annet. Fasinerende!

I dag har jeg vært med Nina og Bente. Først spillte vi to spill; Cluedo og Det Mystiske Ordspillet. Etter det gikk vi opp på rommet og hadde Truth or Dare med iPoden min, imens vi kastet håndballen frem og tilbake og snakket, hehe, skikkelig jentete (a)
Vel, Bente måtte gå siden hun måtte spise, så jeg og Nina sitter her og spiller på PC. Kosyy :3

Jul!!

Oioioi! Nå er jammen meg julen over, og det gikk sannelig fort, men det var kjekt når det varte og etterpå, for da kan man holde på med alt det kjekke man har fått, ikke sant? :)
Lol. Okå, nå skal jeg ramse opp alt jeg har fått (av det jeg husker):
iPod, New moon og Eclipse (to filmer), smykke, øredobber, lipgloss, shampo, håndball, knebeskyttere, klær, neglelakker, lommebok, hårspenner, hårbånd og CD-spiller. Ihi, og ja, du gjettet riktig! (hvis du i det hele tatt gjettet... riktig) - jeg bruker iPoden min right now! Mehehe....
Det har vært travelt i de to juledagene. På jul gikk familien min og jeg til en stall der det ble servert grøt og saft. Deretter var det pakkeleken (elsker pakkeleken) og jeg fikk en pose med julesjokolader (marsipan, blæh). Så gikk vi hjem og gjorde oss klar til å dra til mormor og morfar og virkelig feire! :D
I dag, altså 1 juledag, var jeg og moren min først i stallen fordi jeg skulle ri. Deretter (i all hastverk) kom vi oss til farmor og farfar for å spise der. I morgen skal vi feire 2 juledag med familien og slekten på far sin side. Det blir koselig.
Håper dere alle har hatt en fin jul!


I stallen. Kjempekoselig!


Suna prøvde seg litt der bak, hehe...


Meg, Noa og Emil.


Etterpå gikk vi på tur. Se så fint det er! Kjempemye snøøø


Ut på tur, aldri sur


Suna, Noa, mor og far


Fin mulighet å kaste snøballer


Hva var det beste du fikk på julaften?
Hvor har du feiret jul?

Vondt

Åh, jeg skjønner ingenting, men jeg er vond i beina og i kjeven D: Ok, jeg har "voksesmerter" i beina, som det kalles, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg har vondt i kjeven når jeg åpner munnen. Jeg kjente jeg hadde vondt etter jeg hadde spist frokost. o.o Merkelig...

Jeg har vært med Bente i dag. Vi storkoste oss. Eller, jeg storkoste meg i hvert fall, kanskje ikke Bente gjorde det, men det virket i hvert fall sånn (a) Vi satt egentlig foran PC'en hele tiden.
Jøss, som tiden flyr! Det er ikke lenge til det er jul, igjen! Dagen før dagen, tenk det. I morgen skal vi koose oss... men tenk, så er dagen over, og jeg har nesten ingenting å glede meg til lenger. :c Livet er litt kjedelig, men hva hadde du forventet? Verdens berømte menneske? Neppe. n_n

Var med Nina og Bente i går også. Koselig. Vi... hehe... tullet litt, men vil ikke røpe mer. :o

Gleder du deg til jul?
Hva har du gjort i dag?Outfits

Jepp, jeg var og kjøpte "juleklær" (altså klær jeg skal bruke på julaften) på mandag. Her er det jeg fant:


Svart topp - 49,5,- Cubus


Øredobber - 99,- Bik Bok


Svart skinntights - 199,- Bik Bok


Glittertopp - 299,- Bik Bok


Høyhælte sko - 400,- Bianco Footwear

Alle bildene jeg tok av meg når jeg hadde klærna på ble litt mislykka, så... men jeg likte antrekket uansett. :]

Julenisse og julestjerne

Hohoho! I dag har jeg vært hos tanten til moren min som heter Berit. Hos henne lagte jeg, broren min og søskenbarna mine nisser og stjerner. Jeg finner ikke kameraet mitt akkurat nå, jaja.

Vi har også laget et julekort. :D Det er designet av meg, btw:

Hva synes du om julekortet?
Har du laget noe som du skal gi som julegave?


Bilde

Jepp, jeg har valgt å bli med i en fotokonkurranse (www.hellinani.blogg.no), så jeg legger ut et bilde her.

 
Katten min Speedy.

Kvadrat

Gleder meg. I dag skal jeg og Nina på kvadrat! :D Vi skal kjøpe julegaver, eller... jeg skal kjøpe julegaver. Jeg vil ikke akkurat si hva jeg skal kjøpe, fordi da blir det ingen... hemmelighet... men jeg skal kjøpe julegave til mor, far og Emil. (a) Bilder kommer sikkert senere.

Forresten, jeg fant et fint bilde på PhotoBucket som jeg bare ville... vise:Hva synes du om bildet?
Har du kjøpt julegaver til familien din?

Dagen i dag

I dag har jeg da vært på skolen. Hehe. Og etter det avtalte jeg, Nina og Bente at vi skulle henge sammen etter skolen. Men Bente skulle dra på kvadrat først, så da var Nina og jeg sammen. Vi lekte ute (fordi det snødde i natt, buhu) og så hadde vi snøkrig og sånn. Og så kastet vi snø på vinduet til storebroren til Nina, og det var litt skummelt fordi vi var redde om han skulle komme etter oss, og det gjorde han faktisk. Vi skrek og hylte imens vi sprang med snøbuksene xD Det var ikke så lett å springe, så vi ga opp og han snøvasket Nina litt og etter det hadde vi litt snøballkrig.

Så måtte jeg hjem og spise, men da skulle Bente komme. Jaja, jeg var med dem etter jeg hadde spist. Haha, vi var hos Nina og gjorde korttriks. Og så hadde vi gjemmeleken nede i kjelleren, med lyset av! Haha, så den som skulle lete etter oss hadde en lommelykt. Litt skummelt, fordi vi skremte hverandre i mørket, haha, men det var morsomt! :) Og så hadde vi NSP (nødt, sannhet og prosent). Jeg måtte synge "hula hula" imens jeg danset 12 ganger (Bente filmen meg selvfølgelig), Nina måtte strippe (imensa Bente filmet, mwohaha....) og Bente måtte gå ut og kaste snø i ansiktet og si "hohoho" (imens vi filmet). Og så lurte vi henne til å løpe rundt et tre, hoho. Men så måtte jeg gå hjem fordi moren min skulle få gjester + jeg skulle se Vampire Diaries. Den er kjempespennende! :D

Jeg skal begynne på håndball! Iiih, det var kjempegøy! Jeg prøvde å bli med på treningen på tirsdag, og jeg likte det. Det var kjempegøy, så jeg har valgt å begynne på håndball. :)

 

Spiller du håndball?

Ingen snø

Yeeeeeeeey! Det er ikke snø lenger! :D Det har vært snø i noen dager, men nå har regnet utryddet de hvite, små og kalde skapningene! Johooo!
Ok, jeg vet. Kanskje jeg er litt kjip nå som jubler over at snøen ikke er her lenger, men personlig så liker jeg ikke snø (som du sikkert har forstått), så derfor jubler jeg. <3
For å være ærlig så håper jeg veldig gjerne at det skal være snø på julaften. Hva er jula uten snø?

Jeg prøvde meg på en ny frisyre i dag. Det ble faktisk litt... kult? Jeg mislykkes litt når jeg skulle ta bilder av det, men jaja, det er bedre enn ingenting.


En ny vri. Haha!


Det er jo ganske vanskelig å ta bilde av regnet, det regner jo ned 1000 000000 dråper i millisekundet.... eller var det litt overdrevent, kanskje? Jaja. Jeg klarte i hvert fall å ta noen "regnbilder", det regnet noe utrolig!


Dråper.


Du ser vel at det er vått? <:D

 

Liker du snø?
Synes du det er lett å ta bilde av regnet?
Vet du hvor mange regndråper det er som treffer bakken i millisekundet?


Juleforestilling!

Åh, det blir skikkelig gøy på søndag! Vel, jeg hater å vente, men uansett. På søndag skal vi danse på juleforestillingen til Steps Dansestudio. Eller... øhm, ja. Det er i Sandnes Kulturhus klokken 18.00 tror jeg. Jeg, Nina, Helene, Annelin og Hanne skal være Pirater, tehe. Jeg gleder meg, men jeg gruer meg litt. Tenk om jeg får hjerneteppe og gjør en feil, eller tenk om jeg snufler? O.o Jaja... Selve forestillingen er om Peter Pan, og da skal vi være de piratene som har fanget Lille Fjær (eller hva enn hun nå heter) også skal vi erte henne litt og sånn. >:3

Har du vært på en Juleforestilling og sett når Steps har danset?
Går du på Steps Dansestudio?

"Dikt"

Vel, jeg vet ikke om jeg kan kalle dette... jo, det er vel et dikt? Omg, blondie. Uansett, dette diktet synes jeg er trist, men samtidig ganske... ja, jeg vet ikke... følsomt?

My name is Chris,
I am three,
My eyes are swollen..
I cannot see.

I must be stupid,
I must be bad,
What else could have made,
My daddy so mad?

I wish I were better,
I wish I weren't ugly,
Then maybe my mommy,
Would still want to hug me.

I can't do a wrong,
I can't speak at all,
Or else I'm locked up,
All day long.

When I'm awake,
I'm all alone,
The house is dark,
My folks aren't home.

When my mommy does come home,
I'll try and be nice,
So maybe I'll just get,
One whipping tonight.

I just heard a car,
My daddy is back,
From Charlie's bar

I hear him curse,
My name is called,
I press myself,
Against the wall.

I try to hide,
From his evil eyes,
I'm so afraid now,
I'm starting to cry.

He finds me weeping,
Calls me ugly words,
He says its my fault,
He suffers at work.

He slaps and hits me,
And yells at me more,
I finally get free,
And run to the door.

He's already locked it,
And I start to bawl,
He takes me and throws me,
Against the hard wall.

I fall to the floor,
With my bones nearly broken,
And my daddy continues,
With more bad words spoken.

'I'm sorry!', I scream,
But it's now much to late,
His face has been twisted,
Into a unimaginable shape.

The hurt and the pain,
Again and again,
O please God, have mercy!
O please let it end!

And he finally stops,
And heads for the door,
While I lay there motionless,
Sprawled on the floor.

My name is Chris,
I am three,
Tonight my daddy,
Murdered me.

  • Hva synes du om diktet?
  • Har du hørt diktet før?

Harry Potter og UGG

Nå har jeg kommet hjem fra kinoen og jeg føler meg døsig. Filmen var heeelt utrolig! Jeg kan ikke beskrive det, elsker den! Gleder meg til del 2 kommer ut! Åh, herregud, Harry Potter og Dødstalismanene anbefales på det sterkeste!!


Også, dagens høydepunkt, jeg fikk meg ugg (egentlig er det kopier, men hva har det å si?) MED knapp.... for 299! Jeg bryr meg ikke om de er ekte, de er like gode, synes jeg. SÅ; UGG FOR 299 KRONER! Jeg klarer ALDRI å gå forbi noen SÅ kule sko som er SÅ billige. Beklager, men jeg kjøpte de, iih!Har du ugg?
Hva synes du om ugg?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEINEINEINEINEINEINEINEINEINEINEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La forbannelsen hvile over x-Factor!!!!!!!
MO!?!?!?!??!?!?!!?!?! Jeg .... jeg skjønner det ikke!!!! D':< Stakkars, kule, talentfulle MOO!!!!! OH MY ..... GOD!!!!

Sorry, men akkurat nå er jeg veldig sjokka.

MOOOOOOO RØØØØØK UUUUUUT AAAAAAV X-FAAAACTOOOOR!!!
Jeg tror ikke jeg har fått det inn i hodet enda, men det vil jeg ikke heller! Mo skulle liksom vinne hele greia, åååh! >:C Helt... utrolig tragisk! Uten hans musikk.... er det..... jeg kan ikke beskrive det engang. Jeg tror jeg dør....
ÅRH!!

Beklager, er ferdig med å syte nå....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag skal jeg, mamma og Emil se på Harry Potter nummer 7! :D Gleder meg noe sinnsykt, men jeg synes det er ekstra skummelt å se den på film, foretrekker helst å være hjemme å se Harry Potter, for hvis det blir skummelt så kan jeg stenge det ute med å holde for ørene eller ta den på pause, men det kan jeg ikke på Kino! Jo, jeg kan holde meg for ørene, men lyden er så høy at det hjelper egentlig ikke.... --', Men uansett, jeg gleder meg. Men før det så skal vi på biblioteket (ENDELIG får jeg sjansen til å få tak i den siste boken i Twilight-serien, omg!) og så skal jeg og Emil kjøpe noe småting til hver sin kalender, altså, jeg kjøper noe til Emil og han til meg, if you know.
SÅÅÅÅ skal vi kjøpe godteri.... og SÅÅÅ skal vi se HARRY POTTER 8'D <3

Gleder meg.

 

Har du sett Harry Potter?
Synes du det er best å se film hjemme eller på kino?
Hva synes du om at Mo er ute av x-Factor?

Aiaiai

Kommet hjem fra tur, høhø. Har gått tur med Noa, og tenk, INGEN HERSENS HUNDER OG FOLK! Omg, det er... katastrofalt D: Ingen sosialitets...liv, elns. Ok, jeg innrømmer det! Det var en barnehage eller noe, men jeg kunne ikke hilse på dem. Noa er redd de "små skapningene" kledd i full dress og med lue, så han bare står og knurrer og bjeffer, så jeg må nok bare gå forbi før han skremmer noen av barna, HEH.
Jeg gikk også i gjennom en skog sammen med Noa, og plutselig så jeg på hånden min, og den var full av blod! Jeg ble helt sjokka, men jeg skjønte jo hva det var. Jeg har en tendens til å bite på huden min på fingrene mine (-.-) så såret hadde sikkert åpnet seg sånn at jeg blødde og blodet hadde spredt seg over hele hånden. Ok, "fint", hva skulle jeg gjøre? Hånden min var full av blod og jeg sto midt i en skog. Jeg kunne ikke tørke av blodet på jakken , NO WAY, så jeg fant en bekk (der det heldigvis ikke var så mye is) og vasket hånden nesten ren. x] Men vannet var selvfølgelig I-I-ISKA-A-A-ALDT-T-T... så jeg fikk ikke følelser i hånden etterpå før lenge... :c Ekkelt.

OMG, KALENDER IN MY HEART *heartspam*. Det er desember, og desember betyyyyr............ kaldt vær! Neida. Eller jo, men det er ikke det jeg vil frem til. Det betyr kalender! Man åpner opp en luke eller noe, og så får man noe får hver dag som går (for dere som ikke visste det...). Den 1. desember fikk jeg fargeblyanter, 1. desember = votter og 3. desember = hansker. DEILIGE votter og hansker. :D Digg

Omg, det er i x-Factor i dag! Extradigg! Jeg heier på Mo, han er råkul, og ikke minst, han er virkelig flink til å synge! Talentfull, altså! Lykke til Mo, og håper ingen tabber seg ut, høhø.

Hvem heier du på i x-Factor?
Hvilken kalender har du?

hits