november 2010

Om meg

Hei!

Jeg er en jente på 13 år som heter Ine. Jeg går på barneskolen, men skal begynne på ungdomskolen etter sommerferien. Jeg er en trygg og hyggelig jente som man kan stole på, men jeg kan også være litt barnslig, høylytt, kresen og til tider perfeksjonistisk. Min familie består av meg, tvillingbroren min, mor og far. Vi har to katter, en hund og en hest (som moren min tar seg av). Jeg har blondt hår, grønne øyne og fregner, også har jeg regulering som jeg selvfølgelig hater. Jeg er ganske kaldblodig, og elsker når det er varmt ute. Jeg liker også å henge med venner og shoppe, blogge, lese, se på TV også er jeg en som elsker å dyrke fotointeressen med speilreflekskameraet mitt Canon EOS 550D.
Jeg følger med på Ghost Whisperer og Vampire Diaries på TV, og selvfølgelig ganske mange andre som moren min også liker, som f.eks. Medium, Koneklubben, Frustrerte Fruer, House og Grey's Anatomy.

Og til sist, tusen hjertelig takk for at du tar deg tid til å stikke innom her. ;)

Lørdag

Heihei! :)

I dag har jeg ryddet og vasket (operasjon dag... elns), og så har jeg vært på tur med hunden. Velidg koselig.
Akkurat nå er jeg med bestevennen min Nina ;D Så jeg blogger sikkert senere. Bare så du vet det.

Skal du se finalen i Skal vi danse?

 

Det ble litt lite, men det kommer sikkert mer snart

Ååååååhhh....

Deilig. Har kommet hjem fra en tur i skogen. Det var -6 grader ute, og det var så kaldt i ansiktet at jeg fikk tårer i øyene, tro det eller ei! Uff, grøss. Men nå er jeg heldigvis inne i varmen, og jeg er trygg. Men det var sååå fint! Skulle hatt med kamera vett du, høhø. Solen sto lavt på himmelen og det glitret på bakken fordi det var så mye frost (men ikke snø heldigvis). Noa skled rundt på isen som var rundt omkring, jeg var litt redd isen skulle svikte og at han skulle "ploppe" nedi vannet, men jeg trengte ikke bekymre meg, isen var rundt 6 cm tjukk! Også var hundene på "marken" så herlige, en stooor "hundebamse" med massemasse pels, en liten en med mye pels, en svart terrier og enda en svart terrier og våres DSG. De var så herlige, og de lekte og stjal hverandres pinner og koste og... uff, ja. Dyr er herlige! :)
Har du dyr?
Hva synes du om dyr?

Ny dag, nye muligheter

Jepp, nå har jeg kommet hjem fra skolen. I den siste timen hadde noen av oss i klassen "papirkrig", altså, vi kastet papirbiter på hverandre. Tragisk, men hysterisk morsomt! Læreren våres var på biblioteket med halve klassen, så ... klasserommet var "lærerfri", mwoha. Shhh, ikke si det til noen! ENKELTE PERSONER har syykt god refleks, omg, de beskytter seg jo med én gang de får sansen av at noen kaster på dem. Åh, hvorfor har ikke jeg like god refleks?

 Dessverre må jeg ut på tur, ehehe. Men uansett, det er jo herlig å være ute i frisk luft og liksom være aktivitet, å gjøre noe! Når jeg kommer hjem skal jeg KOOOSE meg med å se Vampire Diaries, jeg tok den opp i går siden jeg ikke fikk tid til å se hele. OMG, Caroline har blitt vampyr! Jaja...
Jeg og broren min skal være alene hjemme i kveld fordi pappa skal på arrangement og mamma skal på en hytte sammen med noen venninner. Det blir kosy, kanskje jeg blogger mer også? mwehehehehee...

PS: Bildene er tatt av meg og redigert av meg, så ingen får lov til å kopiere mine bilder uten tillatelse fra meg.

Liker du å gå tur?
Vet du om noen som har god refleks?
Pause?

Hei og hå!

Av en eller annen grunn er jeg ganske happy akkurat nå. Menneh..
Ok, vi bare sier at jeg har hatt pause en liten stund... nå... men NÅ er jeg tilbake igjen for fullt, håper jeg.

På mandag:
Jeg gikk på skolen, kom hjem og gjorde lekser. It's my life

På tirsdag:
Øhm... kortdag på skolen!

På onsdag:
Streng oppe på overkjeven... eller på de tennene oppe... ja, du vet.... eh.. skjønner? Jaja. For å si det sånn: nå har jeg dollarglis, yeeey..... <:/

Vel, jeg kaller det streng, men for dere som ikke vet hva det er (hahahahhaa...) så er det regulering.
Jeg, personlig, hater streng. Ikke nok med det, jeg har det i munnen! Oooomg.... jaja, bare mobb meg dere, det er ingenting jeg kan gjøre med det. Jeg har ikke noe særlig lyst til å snakke, fordi plutselig dukker de glinsende kulene på tennene mine opp! Aaahrgg... det er ikke lett, det.

Forresten, jeg bare elsker å se TV-serier på TV-en! Det er alltid så spennende, også har man liksom noe å glede seg til til neste uke.
Her anbefaler jeg serier:

Medium
Ghost Whisperer
Vampire Diaries
Pretty Little Liars
House
Koneklubben
Brothers & Sisters

Selv følger jeg med på Pretty Little Liars og Vampire Diaries, men moren min følger med på Koneklubben, Medium, House og Brothers & Sisters, så når hun ser dem ser jeg også på dem. Ghost Whisperer har jeg sett av og til, og jeg bare elsker seriene! De er utrolig spennende og ... på en måte tiltrekkende, jeg blir helt slukt av det som skjer i seriene. Ohyes

Hvilke serier følger du med på?
Er det noen du anbefaler?

Enda en dag... eller måned

Hei!

Uffda, nå er det lenge siden jeg har blogget, og jeg beklager for det. Litt kjedelig at "Himla mislykka" skal dukke opp hele tiden? Hahahah. Uansett, det har skjedd MYE de siste ukene jeg ikke har blogget.... så jeg gidder ikke skrive så mye om det, høhø. Gidder ikke. (a)
Jeg har da tatt bilder, bilder og flere BILDER. Bilder er noe for meg. (Y) Men jeg har også vært med venner, lest, vært på skolen, gjort lekser, danset, ridd, gått tur med hunden, kranglet med broren min, sett film, kost meg med god mat, feiret halloween, vært i bursdag, skulket skolen, vært syk, hørt på musikk, pustet, blunket, følt, grått, smilt, ledd, gått, snakket, sett, vært med på å drepe sjøvesner.... GUUD. Og forresten... har jeg skulket skolen? Glem at jeg skrev det. o_O Jeg kan garantere deg at jeg har gjort mer, heh. Jeg SKÅL og jeg MÅ... eller, jeg BØR begynne å blogge mer nå, om jeg i det hele tatt orker. Og tør... neida. Og igjen, beklager for at jeg har blogget lite. Skal skal prøve å skjerpe meg.

Her anbefaler jeg en ny blogg, som er av Helene og Nina:
www.hellinani.blogg.no

Stikk gjerne innom.

Bilder kommer sikkert senere.
- Ine

 

hits