april 2011

Fredag

Aaaah, som jeg elsker fredagene! Da tenker man bare at det er heeeelg <3 Det blir herlig. I dag er det Norske talenter, så det blir spennende å se på. Beklager for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg tror jeg vurderer å slutte med bloggingen. Jaja, vi får se...
I helgen så skal jeg og moren min først til utstilling med hunden våres, og så skal vi til en konformasjon dagen etterpå, så det blir en travel helg. 


Canon EOS 550D // inspirasjon

Hva skal du gjøre i helgen?

Min påske

Vel, som dere alle vet, så har det vært påskeferie, og det er jo da man reiser opp til fjellet (som regel) og feirer over at Jesus ble hengt på korset og at han sto opp... eller, jeg vet faktisk ikke hva det er vi feirer, men vi feirer i hvert fall noe. Av en eller annen grunn så feirer man også om en eller annen påskehare som kommer med påskeeggene sine der det er masse godteri oppi. Ikke vet jeg hva sammenhengen mellom påskeharen og Jesus er, men jaja. Dette er min "historie" om min tur opp til fjellet!

Vi satt i bilen, og med "vi" så mener jeg søskenbarna mine Thomas (11) og Thea (7), også var det tvillingbroren min Emil (13), faren min og selvfølgelig meg. Vi var på vei til fjellet der mormoren og morfaren våres (farmoren og farfaren til Thomas og Thea) holdt til i en liten hytte. Vel, hytten er ikke liten, men den er ikke stor heller.
Jeg følte meg heldig som kunne sitte i fremsetet i bilen, imens Emil, Thomas og Thea satt bak og bablet om Phineas og Ferb. De telte hvor mange sanger som var med i Phineas og Ferb (eheheh, fritids). Imens satt jeg og faren min og snakket sammen om alt og ingenting, også fulgte jeg med på musikken som kom ut fra høytalerne. The Voice <3
Tiden gikk, og etter en ca. 45 minutters biltur så var vi fremme. Hytta er ganske langt oppe i dalen, så vi måtte gå et stykke på ski for å komme oss opp dit. Da vi kom oss opp dit fulle av svette og tårer (hehe, neida, dramatisk var det vel ikke), så fikk vi (Thomas, Thea, Emil og jeg) noen lapper:Mmmh! På de dagene vi var der så spilte vi Kurong (et brettspill), Maxi Yatzi, et grisespill, Fantasi og Trivial Persuit (elns). Vi leste, koste oss med godteri, var ute og gikk på ski også hoppet vi skihopp + mye mer. Fun. Vi gikk også på to turer, og på den første turen så så vi en død lemen, stakkars! Jaja, shit happens.
Været var helt fantastisk, det var over 20 grader nesten hver dag, heeeerlig. Jeg har i hvert fall blitt mer brun enn før, men jeg flasser litt i ansiktet. Jaja. Jeg orker ikke å fortelle så mye mer, egentlig, det var ikke så veeeldig mye som skjedde. Forresten, på lørdag (i går) så skjøt vi opp raketter, og det gjorde mange andre også. Det er en tradisjon der hytta er. Jeg tror kanskje det er flere som gjør det også.
Forresten, i hele den uken gikk ungene (Thomas, Thea og Emil) gjennom alle sangene de kom på i Phineas og Ferb, og de hadde kommet til at det var 93 sanger, I think.
Vel, alt jeg kan si er at det har vært utrolig koselig og kjekt å være på hytta denne påsken.
Nå må jeg stikke, jeg må rydde ut av sekken + jeg skal se Frustrerte Fruer fra sist tirsdag. Ha fortsatt en god dag!
PS: Her kommer noen bilder fra hytten:


nydelig vær


the sun is in my face <33


maxi yetzi


kurong


Emil hopper skihoppet, og ja, jeg vet det... Emil så syyykt kul ut på det bildet *ironi*

Hva har du gjort i påskeferien?

Påskeferie

Jeg drar til hytta på mandag (i morgen), så det blir lite blogging. Jeg vet ikke når jeg kommer hjem, men jeg tror jeg kommer hjem på torsdag, men vi får se.
Ha en god påske! :)

Overnatting

Først og fremst vil jeg bare beklage fordi jeg ikke har blogget på en stund!

1. Hunden våres har fått kennel-hoste og må være i ro i en uke, stakkar. Kennel-hoste er akkurat som å være forkjølet for oss mennesker, bare at når Noa hoster så kan det være at han brekker seg og da... ja, spyr han spytt eller slim eller noe. Øsj!

2. Jeg har overnattet hos Nina sammen med Bente og Marie! Vi koste oss med godteri, brownies, brus, chips og Big One og Grandiosa. Mmmm! Det var digg, og vi satt og snakket og tullet. TV'en var på, men vi følgte ikke så mye med på det som gikk. Vi tulleringte også, men jeg vil ikke skrive mer om det, kanskje vi blir busted? Vi sovnet... jeg vet faktisk ikke når vi sovnet, men jeg tipper vi sovnet i 11 halv 12 tiden fordi vi så ferdig Senkveld også lå vi og snakket en stund, også sov noen av oss helt til 10-11-tiden.

3. Hva frister mest av det på bildet?


 
PS: I det forrige innlegget så er det et bilde av en hund med et vann.

Hva er på bildet?

Fotokonkurranse

Jepp, da er jeg med i en fotokonkurranse på bloggen www.synnerorstad.blogg.no. Temaet er kjærlighet, og her er mitt bidrag:


hunden er menneskets beste venn <3

Hva synes du om bildet?

--------------------
Forresten, sjekk ut www.superkul.no! Der er det mye forskjellig som du kan kjøpe på nettet - superkult!

Ulovlig å bruke pepperspray?

Visste dere at det er ulovlig å bruke pepperspray i Norge? Uff, hva skal vi jenter beskytte oss med nå, da? Vesker?
Jeg har søkt rundt på nettet og rett og slett funnet ut at det er ulovlig, dessverre. Jeg skjønner det egentlig ikke, hva er så galt med pepperspray, egentlig? Det er jo bare (som regel) til selvforsvar hvis man er i en knipe e.l.
Sitat:

"Det er flere grunner til at pepperspray ville være ineffektiv. Husk at pepperspray tilsvarer en allergisk reaksjon, noe som kan føre til pustevansker og brennende øyne.

-Hvis dem ikke får en tilstrekkelig mengde spray i deres øyne og munn, kan ubehag ikke være nok til å stoppe dem.

-Det tar et øyeblikk for spray til å tre i kraft, og du må være noe i nærheten for å få ønsket effekt. Når personen får hendene på deg, kan de være i stand til å kjempe seg gjennom smertene.

-Folk høy på narkotika har en tendens til å ha en mye høyere toleranse for smerte. De kan også kjempe seg gjennom effekter.

-Emosjonelt forstyrret folk også har en høy toleranse for smerte, og kan kjempe gjennom virkningene.

-Akkurat som noen mennesker ikke har allergi, har noen mennesker en naturlig toleranse for den aktive ingrediensen (OC), og den har en mild på minimal effekt på dem.

Du må også være oppmerksom på vindretningen når du sprayer noen, ellers kan du ende opp tegnet av spray og ute av stand til å flykte."
Dette ble oversatt fra engelsk til norsk på Google Translate, så hvis det er noen feil - beklager.

Som det står over her, så skjønner jeg grunnen til at det egentlig ikke hjelper så veldig mye å bruke pepperspray, men uansett. Det skader ikke å prøve?

Visste du at det er ulovlig å bruke pepperspray i Norge?
Hva synes du om det?

I like
Liker du noe av dette?

Skrettingcup

hvis du ikke vet hva skrettingcupen er, så er det en liten håndball-cup


Åååh, i dag var jeg på skrettingcupen! Jeg var på lag med Nina, Marie, Bente, Helene, Jenny, Martin, Emil og Hanne, og vi het Irresistible Players (IP). Det gikk kjempefint de første kampene, da eide vi, men på den tredje kampen ble det uavgjort. På den siste vant vi. Jeg er ganske fornøyd med meg selv, siden jeg har bare spilt to håndball-kamper i hele mitt liv, for å si det sånn, og jeg skårte noen mål i dag :D (rundt 3 mål, men jeg er fornøyd uansett...)
Jeg tror vi kom på 2. plass, siden vi lå ganske godt an, helt til de som vi spilte mot (som ble uavgjort) vant den siste kampen, og fikk mer poeng til sammen enn det vi fikk. Jaja, her er noen bilder:
Øverst: Jenny (helt til venstre) Bente, Martin, Emil og Hanne.
Nederst: Helene (helt til venstre), meg, Nina og Marie.Har du vært med i en håndballcup før?

Konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på blogg. Meld deg på her. Premien er et solkort til en verdi av 100 kroner. ;)

Skal du bli med i konkurransen?


Canon EOS 550D 58mm / random / redigert - photoscape


This day

I dag skal jeg, Bente og Nina til kvadrat. Er usikker på om jeg skal ta med meg speilreflekskameraet, det blir litt teit å gå rundt og bære på det, dessuten er det nesten ikke plass til den i vesken min. Jaja, jeg kan ta med digitalkameraet.

Vinneren er trukket, og hun som er den heldige vinneren av en veske med en lommebok i er Mari! Trykk her for å besøke bloggen hennes.

Forresten, jeg har fått meg et nytt design. Hva synes dere om den?


Canon EOS 550D / 58mm / just a picture

Visste du at

... sommerfugler smaker med føttene?

... en kakkerlakk kan leve 9 dager uten hodet? Den sulter til slutt i hjel.

... krokodiller kan ikke stikke ut tunga?

... det finnes dobbelt så mange kyllinger som mennesker i verden?

... 50% av jordens befolkning har aldri brukt en telefon?

... det finnes ikke farlig å bade rett etter man har spist?

... den elektriske stolen ble funnet opp av en tannlege?

... det er 9 millioner andre som har bursdag på samme dag som deg?

... snegler kan sove i 3 år?

... heller man litt sprit på en skorpion vil den klikke og stikke seg selv til døde?

... halvparten av bankran skjer på en fredag?

... det er 318.979.564.000 forskjellig kombinasjoner av de 4 første trekkene i sjakk?

... på 1830 tallet solgte man ketchup som medisin?

... sjokolade kan drepe hunder? Det påvirker hjertet og nervesystemet deres.

... kameler har tre øyelokk?

... den røde prikken på 7up logoen kommer av at oppfinneren hadde røde øyne? Han var albino.

... norsk er det eneste språket i verden hvor man bokstavelig talt snakker på innoverpusten? Prøv selv: Si "Ja" på innoverpusten. Naturlig, ikke sant?

... reiser man i lysets hastighet vil det ta en million år å komme til vår nærmeste galaksenabo, Andromeda?

... slipper man en tung stein i vannet over Marianergropen i stillehavet, vil det ta over en time før den treffer bunnen 11 km lengre ned?

... en regndråpe faller med 29 km. i timen?

... man kan ikke rape i rommet? Det er ingen tyngdekraft som skiller luften fra væsken.

... hvert sekund slår hundre lyn ned på jorden?

... jorden har tilnærmet en million jordskjelv hvert år?

... det lengste norske ordet er minoritetsladningsbærerdiffusjonskoeffisientmålingsapparatur, som er et aperat som måler avstanden mellom partikler?

hits