april 2010

Gøy

Ojojoj! Har jeg ikke nevnt det? Jeg trakk tann på Fredag :} Det var utrolig ekkel følelse, men det gikk fint. Det var etterpå det gjorde vondt o.O Og så på Mandag gikk jeg til tannlegen igjen (stress med å ha streng >.<). Jeg fikk strikker som jeg skulle ta fra den ene siden til den andre siden av strengen sånn at tennene "dyttes" mot hullet.

____________________________________________________________________________________________________________________

I går var jeg med Nina, Hanne og Annelin. Vi lagte vafler som vi skulle selge (pengene ble ovreført til S.O.S Barneby). Jeg og Annelin måtte først hjem å gjøre lekser, men Hanne og Nina gikk til Hanne og begynte på røren og begynte å steke litt. Så kom jeg og hjalp til. Etter det fikk vi snakket med Annelin, og så var hun også på vei. Når hun var på vei til Hanne, møtte hun tre gutter som går i klassen våres (Benjamin/Ben , Miles og Christpoher/Chris). De ville kjøpe vafler. Så var det bare å lever til våres første kunder. De syntes det virket spennende, så de gikk med oss og hjalp oss til å få flere kunder. Vi ringte på hos andre og solgte, også fikk vi tvunget guttene til å kjøpe litt til. Så vi fikk over 200 kroner. Så ringte vi på hos guttene flere ganger og plagte dem. Til slutt ble guttene så lei at de kastet vann ned på oss fra balkongen (balkongen er rett over inngangsdøren). Vi skrek og hylte, og søkte ly. SÅ ble vi så sure at vi bestemte oss for å stikke til Nina, så lagte vi vannballonger og tok dem med oss til Ben og Chris. Så prøvde vi å kaste ballongene opp på balkongen der guttene sto, men det var ikke så enkelt å hive ballonger med vann inni opp 5 meter ;P Så det ble til vannkrig. Det skjedde mye, først gikk vi fra Nina sitt hus, til Ben og Chris' hus og så til mitt hus og så sprang vi vekk og over alt for å ikke bli truffet av vannpistolene. Haha, det var gøy! xD Litt vann må vi da tåle? Så måtte Annelin hjem og vi fortsatte uten Annelin en stund før Hanne også måtte gå. Så etter det var jeg og Nina sammen og spilte på PC'en.

- dessverre ble det ingen bilder. Kunne ikke ta bilder i "regnværet", akkurat? -

Harry Potter

Haha, ikke tro jeg er dum.. men sangene som er med i Harry Potter er så fine.. :'S Fireworks :'D<33
Jaja.. måtte si det (A) xD
Kommer til å blogge mere etter hvert!

Oh no! Veddemål..

Beklager, har ikke blogget på en stund ;) I dag var det gym i slutten av timen. Etter gymmen avtalte jeg, Nina, Hanne, Annelin, Andrea og Helene at vi måtte klare å komme i spagaten 1. Juni. Ohoh, jeg sliter x] Men jeg har nesten aldri klart guttespagaten så bra som jeg klarte i dag, så jeg får håpe på at jeg blir mykere sånn at jeg kommer helt ned. har tenkt til å jogge, tøye ut og prøve spagaten. Så får jeg se hva som skjer.

http://tuppeluppi.blogg.no/1266656773_meg.html

Dagen min i dag.

I dag var det først litt spilling på pianoet, så rett over til lekser etter skolen. Holdt på med norsk-leksa da Nina og Hanne ringte på. Glad jeg kunne slippe lekserstyret en stund ^^ Vi var ute og tok litt film oppe på taket, klatret i treet og snakket.
SÅ måtte jeg gå hjem å rydde...
Så ble jeg rettere sagt dratt ut av huset halvt i skoene og med jakken på slep (Hanne og Nina kidnappet meg igjen)... Så vi "brukte munnen", for å si det sånn. Altså, ikke leppene, men munnen! - vi snakket.
Haha, funny day :') I slutten snakka vi om .. Shrek når "pinokkio" måtte lyve, og så.. haha, ja. Glem det.
Menneh, nå er det leggetid. Snakkes!Icecream-queens!Haha, ute i butikken igjen for å bli feitere (A)
Is, Nina med .. softis (?) og jeg med "smørbukk" :') Namnam! Min med karamell inni, Nina sin med sjokolade på toppen. The life is good!

Ny dag, nye muligheter!

Hehe, med Nina i dag også. Flere bilder. . . ! *knise* Vi morer oss ute, går  rundt omkring og tar bilder og filmer, seff.
Bli med oss og se.. ;P

video:film og snt 070Her slenger vi oss løs på dissene.

Hoppe-bilder (som vi kaller det) ^^She's the queen :P

Nye solbriller - Jentene på "Foto Shoot"

Haha, nå tenkte jeg og Nina at vi kunne stikke ut, kjøpe solbriller og ta en masse bilder. Fint at det var sol, blå himmel.. ja, rett og slett kjempefint vær i Vår! ;) Jeg legger ut en del bilder vi tok.
Ehh.. kos deg? xP(hehe, bare så du vet det, du kommer til å snu hodet litt for å se bildene. Du skjønner hva jeg mener..)

hits