januar 2011

Hvordan lage en dult

Vi bare later som om det ikke er så mange som vet hvordan man lager en dult. (a)

 

Den Onde Moren

Jeg, Hanne og Nina har laget tre historier, haha. Her kommer en:


Det var en gang ei lita jente som bodde sammen med moren sin.


Plutselig så den lille jenta en politibil.


Hun vandret bort til der politibilen kjørte.


Hun stillte seg foran politibilen og ropte:
- Hei politibil!


Men politibilen fortsatte å kjøre, og...


BOOOOOOOOOMKRÆSJJ!!!!
Politibilen hadde kjørt på den lille jenta!


Plutselig dukket det opp en engel.


Neida, det kom en djevel.


Neida, ingen engler eller djevler kom.
Men fakta er at det var moren som kjørte på ungen sin på et mystisk vis!Men politiet fant det ut, og satte moren i fengselet.


Og sammen levde det to engler sammen i himmelen...

Haha, litt fritids, men jaja.
Hva synes du om den lille "historien"?

Dyr

God... morgen!

Det er litt irriterende, jeg må alltid følge med på om kattene spise hundemat, fordi det er farlig for dem å spise det, og når de går inn på kjøkkenet så står jo hundematen fremme. ;o Hersens katter... vel, den ene katten, Speedy, er verst. Han skal alltid spise hundemat, og hunden vår skal alltid spise kattemat. Omg, jeg tror ikke de vet riktig hvilke dyr de egentlig er... heldigvis er ikke kattemat farlig for hunden, men det er irriterende når han spiser kattemat uansett, fordi kattemat er egentlig ikke beregnet for hunder.

I går spilte broren min NM i bowling, og han kom på første plass i puljen sin. Jeg vet ikke helt hva "pulje" er (har forstått at det er noe med en gruppe...), men jeg bryr meg egentlig ikke. Bowling er ikke noe for meg akkurat. Heller musikk, håndball og venner <3

Har du sjekket ut denne bloggen?: www.tegnehanne.blogg.no. Det bør du, fordi bloggen er kjempespesiell, og morsom! Haha, stikk innom da, vel! ;D


Purre og Noa kommer godt overens


Speedy vil ha mat, ehehe

Har du dyr?
Liker du å spille bowling?
Har du sett bloggen www.tegnehanne.blogg.no?

Canon VS Nikon

Heihei! :-)

Jeg ønsker meg et kamera, men er ganske usikker hva som er best; Canon eller Nikon? Har du Nikon eller Canon? Synes dere det er noen forskjell? Anbefal hvilket kamera jeg bør... ønske meg.


Canon

 


Nikon

Tommylife

Heihei! :-)

Har dere sett på bloggen www.tommylife.blogg.no? Han var på første plass på topplisten for noen dager siden, men akkurat nå er han på fjerde plass i stedet. Hahaha, han er skikkelig teit og morsom! Jeg ler hver gang jeg ser filmene hans. Jeg synes egentlig det er litt irriterende når jeg leser kommentarene hans, fordi det er mange som alltid skal si slike upassende ting. Skjønner de ikke at alt om "Tommy" er tull og tøys? Haha, litt komisk at det er faktisk noen som tar det alvorlig når hele bloggen er det motsatte. Hva skulle vi gjort uten "Tommy's" blogg? Endelig noen litt mindre seriøse blogger.
Hvis du vil lese litt om han, trykk her.

Hva synes du om "Tommy"?
Vet du hvem han er?

Ut på tur

I dag har jeg allerde vært på tur med hunden, men siden det er så fint være ute og siden jeg ikke vil nørde foran PC'en hele tiden så skal jeg bli med moren min også skal vi dra i skogen på en mark. :D Der er det masse hunder som springer rundt som er løse, så det blir ganske kjekt å være der. Jeg skal selvfølgelig ta med kameraet mitt på turen, så bildene kommer nok etter turen. ;)

Hva skal du gjøre i dag?

Kontakt meg

For å kontakte meg så må du sende melding til inemeling@hotmail.com

Gratis header

Da er det bare å bestille header, og du får den helt gratis! :-) Slik henger det sammen:

- Hvis du vil ha et eller flere bilder av deg på headeren, så må du sende bildet/bildene på en e-mail 
  til inemor@hotmail.com
  Hvis du ikke vil ha et bilde av deg på headeren, så kan du enten gi meg et bilde av noe annet, eller så kan
  du fortelle meg hvilket tema du vil headeren skal være. Hvis du f.eks. sier at temaet til headeren skal være vinter,
  så lager jeg en header til deg som er om vinter. 
- Jeg kan ikke si deg hvor lang tid det vil ta å lage headeren, for det spørs hvor avansert du vil den skal være.
- Hvis du vil ha noe som helst på headeren er det bare å gi beskjed!
- Når headeren er ferdig vil jeg kommentere det på bloggen din. Hvis du ikke har blogg så vil jeg sende deg
  beskjed på e-mail.
- Du vil få tak i headeren på www.ineme.blogg.no

Jeg vil prøve så godt jeg kan å gjøre deg fornøyd med headeren!

Video

Kjeder du deg? Her er noen tips til hva du kan gjøre!
dette er en underholdene og litt rar og komisk film som jeg og Nina har laget

 

Hva synes du? Nyttig eller bare rar? lol

Fotokonkurranse - Vinter

Jeg melder meg inn i fotokonkurransen til www.ginaceciliee.blogg.no. Temaet er vinter, og her er bidraget mitt:

Hva synes du om bildet?

Dagen i dag

Jepp, dette har vært en helt vanlig og kjedelig dag. Jeg var på skolen, så gikk jeg tur med hunden, så var jeg på håndballtrening og etter det satt jeg og familien min og spiste imens vi så på TV. Det er typisk fredagen, det. ;)
Jeg slapp Noa ut i Hagen fast i "linen"/båndet sitt som vi kaller det. Plutselig hørte jeg et høyt bjeff, og jeg gikk ut for å se, og da hadde han satt seg fast under terassen (det er på en måte åpent fra bakken og opp 20 cm til begynnelsen av terassen, så Noa hadde kommet seg inn der). Jeg måtte låne en lykt for å se han fordi det var mørkt, og båndet var satt seg ganske fast til trebjelkene... Jeg måtte LEGGE MEG NED i det VÅTE gresset... I KOSEDRESSEN!! Omfg... Jaja. Jeg og pappa fikk heldigvis Noa og båndet løs etter en stund. Men så kom prikken over i'en. Vi la merke til at vi begge hadde trøkket i hundebæsj når vi kom inn. Fy så ekkelt! Arg.
Uff, men nå er jeg skikkelig trøtt, så jeg tror jeg legger meg nå... Og hvis jeg har skrivefeil så beklager jeg, men jeg orker ikke å se gjennom det nå.

Har et skjedd noe med deg før som har gått deg på nervene?

JEG VIL BARE SI AT...

... jeg byggerdesignet, så for at jeg skulle få frem arkivet, kategoriene, innlegg osv. så tilbakestillte jeg designet. SÅ: JEG BYGGER PÅ DESIGNET, OG DET KOMMER TIL Å BLI MYE BEDRE ENN DET ER NÅ, hehe.

Takk for oppmerksomheten.

Skole

I dag skal jeg på skolen... selvfølgelig skal jeg det, men det som er så bra er at vi begynner klokken 09.00 i dag i stedet for klokken 08.15! :) Endelig får jeg sove litt lengre <3
Tenk at det snart er helg. Jeg husker veldig godt på søndag at jeg grudde meg til neste dag for da er det skole, men nå er det bare denne dagen også den dagen i morgen og så er det helg. Jippi!

Faren min har bursdag i dag, og så skal vi til tannlegen i dag, hehe, herlig.
Jeg lurer på når vi skal til tannlegen, for hvis det er i skoletiden så må jeg ha med beskjed... ;o Jaja.
Jeg skal være med Nina senere i dag også skal vi redigere en film sammen som vi har laget. Haha, den kommer sikkert ut etterpå. Den er litt teit, men den skal jo egentlig være det, da.Når begynner din skole?
Hva skal du i dag?

Fotokonkurranse

Jepp, da vil jeg melde meg inn i en fotokonkurranse på bloggen www.amygdala.blogg.no. Jeg tror jeg tar utfordingen, jeg. :)
Temaet er landskap, og her er mitt bidrag:Hva synes du om bildet?
Trenger kritikk! :)

Ang. lite aktivitet

Kanskje du har lagt merke til det, kanskje ikke, men jeg er mindre aktiv hver mandag, tirsdag og onsdag. Grunnen til det er fordi vi strengt tatt har noen regler ang. PC hjemme i mitt hus. Vi får ikke lov til å spille PC på mandag, tirsdag og onsdag. Derfor er jeg mindre aktiv de tre dagene, men jeg skal selvfølgelig prøve å bli mer aktiv de andre dagene sånn at det blir mye kjekkere å lese bloggen min!
Det kan også være jeg ikke kan blogge fordi jeg har lekser å gjøre, fordi jeg skal være med venner og fordi jeg vil gjøre hobbyene mine osv. men jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan. ;-)

Easy a

Easy A er en film som jeg ikke har sett før, men den virker kul. Jeg har da valgt å bli med i en konkurranse som heter Easy A, og man vinner 2 kinobilletter til Easy A. :)

Trykk "Play" under for å se traileren til Easy A!

Klikk her for konkurransen om kinobilletter du også!

Anbefaling av blogger

Her anbefaler jeg noen blogger:

www.irlins.blogg.no - trenger du hjelp til bloggdesign, eller vil du bare lese en blogg? Stikk innom denne bloggen da vel!

www.hellinani.blogg.no - vil du delta i konkurranser, si dine meninger eller lese om to vakre jenter? Se på denne bloggen.

www.ablueberry.blogg.no - vil du vite mer om Annelin sitt liv? Stikk innom her.

www.klemmentina.blogg.no - Andrea's liv, litt konkurranser og mye annet forskjellig. Bli inspirert, stikk innom.

 

Ukens kleskolleksjon

Akkurat nå bare elsker jeg klesplagg som har blomster på seg. Det nærmer seg våren, og det er vel ikke noe problem med å få vår-atmosfæren til å komme allerede, er det vel? Her er noen klesplagg:Fine og ganske rolige farger.


Denne ringen likte jeg. Det er ganske ekstreme farger i den, og den hadde vært skikkelig kul til et kjedelig antrekk, sånn at det piffer opp antrekket. Digg <3

Noen favoritter?

Design

I går falt moren min av hesten, og Emil er syk, så da har jeg vært slaven deres helt til nå (moren min er vond i korsryggen etter fallet), men nå trenger jeg ikke å være slave lenger fordi faren min har kommet hjem fra Las Palmas n_n Herlig å ha han hjemme igjen!

I går gikk jeg tur med Noa og var på håndballtrening. Håndball er kjempekjekt! Vi øvde på rush, sentringer, fintinger og mye annet. Det blåser veldig og det småregner ute, mens vi sitter her inne og koser oss. :-)

Bare så dere vet det, jeg er ikke ferdig med designet mitt enda, så jeg må fikse litt på det når jeg får tid.


Hva synes du om headeren min? (den er ny, skjønner du)

Lekser

Arg, nå øver jeg til norsk-prøven i morgen. (Teknisk sett så skriver jeg et innlegg på bloggen min, men jeg kan fint gjøre begge deler samtidig, ikke sant?) Så utrolig kjedelig! Jaja, jeg tror ikke jeg er den eneste i hvert fall.
Jeg beklager for at jeg ikke er så mye aktiv, men jeg får ikke lov til å gå innpå PC'en på mandag, tirsdag og onsdag, så når jeg ikke kan gå innpå PC'en så kan jeg heller ikke blogge, og når jeg ikke kan blogge så blir det mindre innlegg, og når det blir mindre innlegg så blir bloggen min kjedeligere og kjedeligere.... ja, jeg tror du forstår hva jeg mener. Vel, i det siste har jeg vært på skolen, på håndball-trening og mye annet (jeg overdriver ganske mye når jeg først har kommet i gang med å ramse opp alt det jeg har gjort, så jeg dropper det denne gangen. Takk meg senere). Jeg har også tenkt på å lage et nytt design, og jeg har mye i tankene, så bare vent. Jeg kan ikke akkurat si at jeg skal begynne med en gang, fordi øve til prøve er øverst på listen! Etter jeg har øvd kan det være jeg gjør det. Eller i morgen. Eller på lørdag, eller søndag. Snart. Er blitt så lei av bloggen min nå at det er på tide med en forandring. Jeg tror jeg begynner med headeren, og deretter menyen... og så bilder, litt HTML-koder og litt til, også får vi se hva som skal til.....

Har du planer med å skifte designet ditt?
Hva har du gjort i dag?

PS: Vil bare legge inn noen utrolig teite og komiske bilder. Jeg lekte litt med web'n:


Jeg ser ut som en alien, taha.


Jeg synes jeg ligner på en and eller noe.


Haha

Ok, litt barnslig, men jeg synes bildene var litt humoristiske... pratas!

08.01.2011 & 09.01.2011

I går kveld så jeg Indiana Jones - Jakten på den forsvunnende skatten, den var litt gammeldags, men samtidig spennende og typisk "helte-aktig" film. Jeg ville mer se en annen film, noe med komedie og romantikk, men broren min vil absolutt ikke se noe slikt, dessverre, så jeg og moren min ser noe i den duren en annen gang alene. Faren min reiste på Lørdag, så da er det bare mor, meg og Emil i huset.

I dag var vi først på biblioteket og deretter gikk jeg og moren min i stallen, og nå sitter jeg og ser på TV (a) Det har ikke skjedd så mye i dag egentlig.

Har du sjekket ut siden www.weheartit.com? Der finner du masse fine bilder!
Alle bildene er tatt fra weheartit. Er de ikke fine, vel?

Håndballkamp og kino

I dag sto jeg opp 08.15 og gjorde meg klar til å se på håndballkamp når Bente og Nina skulle spille. De skulle spille mot Sandnes og stillingen ble 14 - 14, dessverre, men jaja, de tapte ikke i hvert fall. Jeg fikk lære meg mye om reglene og tegnene til dommerne osv. Det var veldig spennende å se på. :)

Senere ringte Nina på og kom med et forslag om at vi kunne gå på kino, og det gjorde vi. Vi kjøpte godteri på Prix og baconchips og vann på Narvesen på kinoen i byen. Vi så på Narnia nummer 3 (husker ikke hva den heter), og den var utrolig spennende! Etterpå ventet vi på transporten og gikk hjem, haha. Det var veldig gøy og koselig. ^_^

Nina + Ine = BFF 

Hva har du gjort i dag?
Har du sett Narnia nummer 3?

www.klemmentina.blogg.no

Nå deltar jeg i en konkurranse på bloggen www.klemmentina.blogg.no. Som jeg har forstått så skal man skrive litt om bloggen hennes eller noe for å delta. Jeg synes konkurransen hennes var veldig kul, fordi man må reklamere bloggen hennes, og da får man lett flere lesere! Så det viser at Andrea er smart, hehe.
Jeg digger headeren hennes, den var skikkelig stilig, du er nødt til å se den. (a) Og hun blogger ofte og hun blogger om alt mellom himmel og jord. Det er to som vinner i konkurransen. En vinner 3 ringer og en vinner et par øredobber (fargen er valgfri). Stikk innom da, vel! :)

Har du noen blogger du anbefaler?

Jakke

Jepp, jeg har kjøpt meg en jakke på MX-Sport, og jeg er skikkelig happy, fordi det var tilbud! Jakken koster egentlig 899,- men prisen var satt ned til 489,-!! Skikkelig billig, joho!
Her er et dårlig bilde av den:


Den har en pelskledd hette, gode store lommer med knapper, den er svart, ikke så myk inni men den er varm, og den er bare herlig.

Kvadrat

I dag har jeg vært på kvadrat med Bente. Koselig. Jeg skulle kjøpe en jakke, og Bente skulle bruke opp pengene sine på gavekortet sitt på Session (elns). Jeg er egentlig litt fornøyd med jakken, og det var tilbud :D Det kommer bilde av den senere, men jeg sitter på iPoden og skriver nå, også ser jeg på Vampire Diaries. Dette ble et lite innlegg, men jaja.

- Følger du med på Vampire Diaries?

Deilig

Jeg vil bare tilføye til alle vennene mine: Beklager for at jeg ikke fikk sendt dere alle en gratulasjon på nyttårsaften, men mobilen min var ikke ladet og faren min hadde tatt ut laderen fra bilen hans i all hemmelighet, så mobilen min hadde ikke batteri.

Jepps, da var min nyttårsfeiring ferdig for 2010. Tenk, 2011! Helt utrolig, egentlig. Jeg håper dere alle har hatt et fint år og en superfin feiring, og håper dere får et kjekt år dette året også! <3
Og beklager for at "avskjeden" min ble så kort, men jeg fikk ikke så god tid til å gi beskjed, så jeg stresset meg gjennom det, og fikk skrive en liten setning, større skal vel ikke til. Men så glemte jeg selvfølgelig å skrive "godt nyttår", men det gjør jeg nå. "GODT NYTTÅR!" (a) Jeg har hatt en kjempefin feiring på en hytte, vet ikke hvor den ligger, men jeg tror den ligger mot Sirdalen, en plass der. Der var min familie på 4 og en annen familie på 5, så vi ble altså 9 stk. Vi har en hund og de andre har en hund, så da blir det totalt 11 stk som var på den lille koselige hytten. På fredagen var vi der og spillte masse spill før vi koste oss med god mat, pakkeleken og feiring. Neste dag (på lørdagen) var det ut på skitur! Litt skummelt i nedoverbakkene, men det var friskt og herlig. Og så kom søndagen (i dag), der vi alle mann måtte pakke sammen og rydde/vaske hele hytten før det var på tur hjemover. Som sagt, jeg har hatt en kjempefin feiring, og det var kjempekoselig! Det var 5 barn til sammen der. Meg (12), Emil (12), Katharina (15), Annika (11) og Bror André (8). Jeg er litt usikker på aldrene og hvordan navnene skrives, men jaja. Det var uansett kjempegøy, men jeg glemte å ta med kamera.... jaja, jeg overlever.

Nå har jeg nettopp lakkert neglene på en sånn "proff" måte der man før tar på noe blankt på neglene og deretter noe hvitt helt på selve naglen, hvis du skjønner. For å si det mildt: det er noe av det verste jeg har sett! Jeg skulle prøve å ta det på, men alt sammen ble mislykka. Det var jo første gang, så jeg har det på, men jeg er så utrolig utålmodig at jeg ikke klarer å vente lenge nok til lakken har tørket skikkelig, og da blir alt så stygt når jeg kliner litt neglelakk rundt omkring, ehehe...

Er du flink til å ta på neglelakk?
Hvordan var din nyttårsfeiring?

hits