Blogg

Følg den andre bloggen min

Jeg har sluttet på denne bloggen, og jeg blogger på en annen blogg som heter www.canoninspiration.blogg.no
Følg med der, vel :) 

Pause

Da har jeg bestemt meg for å ta meg en pause. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal ha den pausen, men jeg tror den varer en stund. Ha en god sommer og kos deg i det fine været!

Canon EOS 550D // summer

Fredag

Aaaah, som jeg elsker fredagene! Da tenker man bare at det er heeeelg <3 Det blir herlig. I dag er det Norske talenter, så det blir spennende å se på. Beklager for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg tror jeg vurderer å slutte med bloggingen. Jaja, vi får se...
I helgen så skal jeg og moren min først til utstilling med hunden våres, og så skal vi til en konformasjon dagen etterpå, så det blir en travel helg. 


Canon EOS 550D // inspirasjon

Hva skal du gjøre i helgen?

Min påske

Vel, som dere alle vet, så har det vært påskeferie, og det er jo da man reiser opp til fjellet (som regel) og feirer over at Jesus ble hengt på korset og at han sto opp... eller, jeg vet faktisk ikke hva det er vi feirer, men vi feirer i hvert fall noe. Av en eller annen grunn så feirer man også om en eller annen påskehare som kommer med påskeeggene sine der det er masse godteri oppi. Ikke vet jeg hva sammenhengen mellom påskeharen og Jesus er, men jaja. Dette er min "historie" om min tur opp til fjellet!

Vi satt i bilen, og med "vi" så mener jeg søskenbarna mine Thomas (11) og Thea (7), også var det tvillingbroren min Emil (13), faren min og selvfølgelig meg. Vi var på vei til fjellet der mormoren og morfaren våres (farmoren og farfaren til Thomas og Thea) holdt til i en liten hytte. Vel, hytten er ikke liten, men den er ikke stor heller.
Jeg følte meg heldig som kunne sitte i fremsetet i bilen, imens Emil, Thomas og Thea satt bak og bablet om Phineas og Ferb. De telte hvor mange sanger som var med i Phineas og Ferb (eheheh, fritids). Imens satt jeg og faren min og snakket sammen om alt og ingenting, også fulgte jeg med på musikken som kom ut fra høytalerne. The Voice <3
Tiden gikk, og etter en ca. 45 minutters biltur så var vi fremme. Hytta er ganske langt oppe i dalen, så vi måtte gå et stykke på ski for å komme oss opp dit. Da vi kom oss opp dit fulle av svette og tårer (hehe, neida, dramatisk var det vel ikke), så fikk vi (Thomas, Thea, Emil og jeg) noen lapper:Mmmh! På de dagene vi var der så spilte vi Kurong (et brettspill), Maxi Yatzi, et grisespill, Fantasi og Trivial Persuit (elns). Vi leste, koste oss med godteri, var ute og gikk på ski også hoppet vi skihopp + mye mer. Fun. Vi gikk også på to turer, og på den første turen så så vi en død lemen, stakkars! Jaja, shit happens.
Været var helt fantastisk, det var over 20 grader nesten hver dag, heeeerlig. Jeg har i hvert fall blitt mer brun enn før, men jeg flasser litt i ansiktet. Jaja. Jeg orker ikke å fortelle så mye mer, egentlig, det var ikke så veeeldig mye som skjedde. Forresten, på lørdag (i går) så skjøt vi opp raketter, og det gjorde mange andre også. Det er en tradisjon der hytta er. Jeg tror kanskje det er flere som gjør det også.
Forresten, i hele den uken gikk ungene (Thomas, Thea og Emil) gjennom alle sangene de kom på i Phineas og Ferb, og de hadde kommet til at det var 93 sanger, I think.
Vel, alt jeg kan si er at det har vært utrolig koselig og kjekt å være på hytta denne påsken.
Nå må jeg stikke, jeg må rydde ut av sekken + jeg skal se Frustrerte Fruer fra sist tirsdag. Ha fortsatt en god dag!
PS: Her kommer noen bilder fra hytten:


nydelig vær


the sun is in my face <33


maxi yetzi


kurong


Emil hopper skihoppet, og ja, jeg vet det... Emil så syyykt kul ut på det bildet *ironi*

Hva har du gjort i påskeferien?

Påskeferie

Jeg drar til hytta på mandag (i morgen), så det blir lite blogging. Jeg vet ikke når jeg kommer hjem, men jeg tror jeg kommer hjem på torsdag, men vi får se.
Ha en god påske! :)

Overnatting

Først og fremst vil jeg bare beklage fordi jeg ikke har blogget på en stund!

1. Hunden våres har fått kennel-hoste og må være i ro i en uke, stakkar. Kennel-hoste er akkurat som å være forkjølet for oss mennesker, bare at når Noa hoster så kan det være at han brekker seg og da... ja, spyr han spytt eller slim eller noe. Øsj!

2. Jeg har overnattet hos Nina sammen med Bente og Marie! Vi koste oss med godteri, brownies, brus, chips og Big One og Grandiosa. Mmmm! Det var digg, og vi satt og snakket og tullet. TV'en var på, men vi følgte ikke så mye med på det som gikk. Vi tulleringte også, men jeg vil ikke skrive mer om det, kanskje vi blir busted? Vi sovnet... jeg vet faktisk ikke når vi sovnet, men jeg tipper vi sovnet i 11 halv 12 tiden fordi vi så ferdig Senkveld også lå vi og snakket en stund, også sov noen av oss helt til 10-11-tiden.

3. Hva frister mest av det på bildet?


 
PS: I det forrige innlegget så er det et bilde av en hund med et vann.

Hva er på bildet?

Fotokonkurranse

Jepp, da er jeg med i en fotokonkurranse på bloggen www.synnerorstad.blogg.no. Temaet er kjærlighet, og her er mitt bidrag:


hunden er menneskets beste venn <3

Hva synes du om bildet?

--------------------
Forresten, sjekk ut www.superkul.no! Der er det mye forskjellig som du kan kjøpe på nettet - superkult!

Ulovlig å bruke pepperspray?

Visste dere at det er ulovlig å bruke pepperspray i Norge? Uff, hva skal vi jenter beskytte oss med nå, da? Vesker?
Jeg har søkt rundt på nettet og rett og slett funnet ut at det er ulovlig, dessverre. Jeg skjønner det egentlig ikke, hva er så galt med pepperspray, egentlig? Det er jo bare (som regel) til selvforsvar hvis man er i en knipe e.l.
Sitat:

"Det er flere grunner til at pepperspray ville være ineffektiv. Husk at pepperspray tilsvarer en allergisk reaksjon, noe som kan føre til pustevansker og brennende øyne.

-Hvis dem ikke får en tilstrekkelig mengde spray i deres øyne og munn, kan ubehag ikke være nok til å stoppe dem.

-Det tar et øyeblikk for spray til å tre i kraft, og du må være noe i nærheten for å få ønsket effekt. Når personen får hendene på deg, kan de være i stand til å kjempe seg gjennom smertene.

-Folk høy på narkotika har en tendens til å ha en mye høyere toleranse for smerte. De kan også kjempe seg gjennom effekter.

-Emosjonelt forstyrret folk også har en høy toleranse for smerte, og kan kjempe gjennom virkningene.

-Akkurat som noen mennesker ikke har allergi, har noen mennesker en naturlig toleranse for den aktive ingrediensen (OC), og den har en mild på minimal effekt på dem.

Du må også være oppmerksom på vindretningen når du sprayer noen, ellers kan du ende opp tegnet av spray og ute av stand til å flykte."
Dette ble oversatt fra engelsk til norsk på Google Translate, så hvis det er noen feil - beklager.

Som det står over her, så skjønner jeg grunnen til at det egentlig ikke hjelper så veldig mye å bruke pepperspray, men uansett. Det skader ikke å prøve?

Visste du at det er ulovlig å bruke pepperspray i Norge?
Hva synes du om det?

I like
Liker du noe av dette?

Skrettingcup

hvis du ikke vet hva skrettingcupen er, så er det en liten håndball-cup


Åååh, i dag var jeg på skrettingcupen! Jeg var på lag med Nina, Marie, Bente, Helene, Jenny, Martin, Emil og Hanne, og vi het Irresistible Players (IP). Det gikk kjempefint de første kampene, da eide vi, men på den tredje kampen ble det uavgjort. På den siste vant vi. Jeg er ganske fornøyd med meg selv, siden jeg har bare spilt to håndball-kamper i hele mitt liv, for å si det sånn, og jeg skårte noen mål i dag :D (rundt 3 mål, men jeg er fornøyd uansett...)
Jeg tror vi kom på 2. plass, siden vi lå ganske godt an, helt til de som vi spilte mot (som ble uavgjort) vant den siste kampen, og fikk mer poeng til sammen enn det vi fikk. Jaja, her er noen bilder:
Øverst: Jenny (helt til venstre) Bente, Martin, Emil og Hanne.
Nederst: Helene (helt til venstre), meg, Nina og Marie.Har du vært med i en håndballcup før?

Konkurranse

Jeg er med i en konkurranse på blogg. Meld deg på her. Premien er et solkort til en verdi av 100 kroner. ;)

Skal du bli med i konkurransen?


Canon EOS 550D 58mm / random / redigert - photoscape


This day

I dag skal jeg, Bente og Nina til kvadrat. Er usikker på om jeg skal ta med meg speilreflekskameraet, det blir litt teit å gå rundt og bære på det, dessuten er det nesten ikke plass til den i vesken min. Jaja, jeg kan ta med digitalkameraet.

Vinneren er trukket, og hun som er den heldige vinneren av en veske med en lommebok i er Mari! Trykk her for å besøke bloggen hennes.

Forresten, jeg har fått meg et nytt design. Hva synes dere om den?


Canon EOS 550D / 58mm / just a picture

Visste du at

... sommerfugler smaker med føttene?

... en kakkerlakk kan leve 9 dager uten hodet? Den sulter til slutt i hjel.

... krokodiller kan ikke stikke ut tunga?

... det finnes dobbelt så mange kyllinger som mennesker i verden?

... 50% av jordens befolkning har aldri brukt en telefon?

... det finnes ikke farlig å bade rett etter man har spist?

... den elektriske stolen ble funnet opp av en tannlege?

... det er 9 millioner andre som har bursdag på samme dag som deg?

... snegler kan sove i 3 år?

... heller man litt sprit på en skorpion vil den klikke og stikke seg selv til døde?

... halvparten av bankran skjer på en fredag?

... det er 318.979.564.000 forskjellig kombinasjoner av de 4 første trekkene i sjakk?

... på 1830 tallet solgte man ketchup som medisin?

... sjokolade kan drepe hunder? Det påvirker hjertet og nervesystemet deres.

... kameler har tre øyelokk?

... den røde prikken på 7up logoen kommer av at oppfinneren hadde røde øyne? Han var albino.

... norsk er det eneste språket i verden hvor man bokstavelig talt snakker på innoverpusten? Prøv selv: Si "Ja" på innoverpusten. Naturlig, ikke sant?

... reiser man i lysets hastighet vil det ta en million år å komme til vår nærmeste galaksenabo, Andromeda?

... slipper man en tung stein i vannet over Marianergropen i stillehavet, vil det ta over en time før den treffer bunnen 11 km lengre ned?

... en regndråpe faller med 29 km. i timen?

... man kan ikke rape i rommet? Det er ingen tyngdekraft som skiller luften fra væsken.

... hvert sekund slår hundre lyn ned på jorden?

... jorden har tilnærmet en million jordskjelv hvert år?

... det lengste norske ordet er minoritetsladningsbærerdiffusjonskoeffisientmålingsapparatur, som er et aperat som måler avstanden mellom partikler?

Rødhette og varulven

Jeg melder meg inn i en konkurranse. :)

Trykk "Play" under for å traileren til Rødhette og Varulven!

Klikk her for å se hvordan du kan delta!

Stranden

På Søndag (tror jeg) så var jeg og faren min på stranden og gikk tur med hundene. Her er noen bilder:Jeg tok flere bilder enn dette, men jeg gidder ikke å legge ut alle nå. PC'en min er ganske treig.

Hva har du gjort i det siste?

Helg

Ahh, jeg vet jeg ikke er den eneste som bare elsker helg! Da er det endelig slutt på skolen, og ingen lekser, også kan jeg selvfølgelig sove så lenge jeg viil <3 Tenk så fort tiden går. Jeg husker den søndagen når jeg sukket og tenkte "Æsj, nå er helgen over", men nå er den jo tilbake igjen. Herlig.

Nå har jeg kommet hjem fra håndballen, også skal jeg se Ghost Whisperer.

Hva har du gjort i dag?
Liker du helg?

Konkurranse!

Som overskriften forteller, så skal jeg ha en konkurranse nå, og det var på tide! :)

Først og fremst - premien:
Premien er en veske. Ikke nok med det, men det ligger også en lommebok oppi, som hører til vesken.
Her er noen bilder av dem:


Vesken


Lommeboken
Det du må gjøre for å delta:
Du må først lage et innlegg på bloggen din som reklamerer bloggen min, altså du må skrive et innlegg om min blogg og om konkurransen og evt. premien, og selvfølgelig linke til bloggen min osv.  Etter du har laget et innlegg på bloggen din, må du kommentere i dette innlegget. For at jeg skal være sikker på at du er med, må du kommentere 2 ganger, altså legge inn to kommentarer i dette innlegget.
PS: Hvis du ikke har blogg og vil melde deg på konkurransen må du sende meg en e-mail og gi beskjed. Du må også legge inn 2 kommentarer i dette innlegget.
Min e-mail: inemeling@hotmail.com

Jeg trekker vinneren på lørdag 2. april

Håper du blir med, og lykke til!

Day 7

På dag 7 skulle jeg legge ut et bilde om hva jeg har gjort denne uken. Jeg har gjort ganske mye, faktisk, men det jeg vil legge ut nå er at jeg har "lekt" litt med kameraet mitt og funnet masse effekter og... ja, rett og slett tatt bilder:Hvilket bilde likte du best?

Day 6

På dag 6 skulle jeg legge ut et bilde av en person jeg beundrer. Ehh... jeg vet ikke om jeg beundrer noen i det hele tatt, men... jeg er en mammadalt, og jeg er veldig glad i moren min, og hun er en helt utrolig dame som jeg ser opp til, så jeg legger ut et bilde av henne, jeg:


Moren min som holder Speedy i armene.
Jeg føler meg som en skikkelig mammadalt, men av og til må man også vise at man er takknemlige for å ha en så fantastisk mor som min. Glad i deg <3

Beundrer du moren din?

Day 5

På dag 5 skulle jeg legge ut et bilde jeg har tatt selv, og som jeg er fornøyd med, og her er det:


Tehe, plutselig lå det en snegle på bordet til farmor og farfar på 17 mai. Den hadde sikkert vært i en av blomstene deres.

Day 4

På dag 4 skulle jeg legge ut et bilde om en hobby jeg har gått på. Jeg har gått på fotball:Jeg har ikke et bilde av når jeg gikk på fotball, så jeg legger bare ut dette.

Har du gått/går du på fotball?

Day 1, day 2 & day 3

På dag 1 skulle jeg legge ut et bilde om hvem jeg synes synd på. Her er mitt bilde:


Jeg synes synd på de som bor (eller rettere sagt bodde) i Tokyo i Japan, fordi der har det nettopp vært en Tsunami der. Stakkars!! :(

Dag 2 skulle jeg legge ut et bilde av meg selv, der jeg føler at jeg er virkelig meg. HMMM... er er et:


Det beste jeg fant.

Dag 3 skulle jeg legge ut et bilde av noe jeg kommer til å gjøre det neste halvåret, og her er det:

 
Såklart; lekser!

Hvordan har din dag vært?

Fotokonkurranse - videre

Nå er jeg videre i fotokonkurransen til www.moely.blogg.no, og det neste temaet er musikk. Her er mitt bidrag:Synes du bildet passer til temaet?

7 days

Heihei! :)
Tenkte jeg kunne ha en slik "7 days", sånn at jeg i hvert fall får noe å blogge om.

1. Noen du synes synd på

2. Ett bilde av deg selv, der du føler at du virkelig er deg

3. Noe du kommer til å gjøre det neste halvåret

4. En hobby du har gått på

5. Ett bilde du har tatt selv, som du er fornøyd med

6. En person du beundrer

7. Tenk deg om; hva har du gjort denne uka?

PS: Jeg får ikke blogget på mandag, tirsdag og onsdag, så svarene på det kommer sannsynligvis på torsdag.

Har vært med Nina

På torsdag var jeg med Nina også overnattet vi hos henne. Det var ganske koselig, og vi satt og spilte PC ganske lenge, men det var ganske koselig uansett.
Dagen etterpå spilte vi også PC ganske lenge, og da spilte vi Sims, tehe, du aner ikke hvor fort tiden går når man har det gøy! Og ja, i dag er jeg også med Nina, og gjett hva vi gjør? Vi spiller PC, så klart.
Det er lenge siden jeg har blogget nå synes jeg, i hvert fall siden det er vinterferie og at jeg har hatt sjansen til å blogge, men det har tydeligvis ikke blitt så mye ut av bloggingen.

Her er et noen kule og morsomme bilder:Fotokonkurranse - igjen

Uff og uff, nå føler jeg meg egentlig litt teit som blir med i alle slags konkurranser, men jeg har meldt meg på enda en fotokonkurranse. Det er www.moely.blogg.no som har denne konkurransen, og jeg skal har bilde av en person eller et dyr, så er er bidraget mitt:


Hesten våres Z'ops Suna.

Hva synes du om bildet?

Fotokonkurranse

Er med i fotokonkurransen til www.ezel.blogg.no, og temaet er dyr. Jeg er skikkelig usikker på hvilket bilde jeg skal delta med, men her er mitt bidrag:

Hva synes du om bildet?

Design-blogger

Er det noe du lurer på når det gjeldere design o.l? Her er det mange blogger som hjelper deg med designet:

www.liillemorslifedesign.blogg.no
www.thehibi.blogg.no
www.camillafredrikke.blogg.no
www.irlins.blogg.no
www.bloggdesignet.blogg.no

Jeg stikker innom de bloggene ofte hvis det er noe jeg trenger hjelp til eller lurer på, og de anbefales. Stikk gjerne innom! ;-)

Bye og Rønning - Redder verden!

Hei!

I går var vi på show og så Bye og Rønning som opptredte på Bryne. Det var ganske morsomt og kjekt å være der, selv om det var kanskje litt mer voksent-show, da. ;)Det ble et lite innlegg, men jaja.

Har du sett Bye og Rønning redder verden?

Billy

Vi skal passe på en hund i morgen. Jeg vet ikke hvor lenge vi skal ha han, men det spørs om han og Noa går overens og om det går bra med dem. Grunnen til at vi skal passe på Billy en stund er fordi eierne hans har fått to tvillingjenter som er noe rundt 3 måneder (tror jeg), og hun ene jenta er veldig syk. Legene vet ikke hva som feiler henne, og de tror at hun kanskje er allergisk mot hunder, så da skal vi passe på Billy en stund for å se om den lille jenta blir bedre, og at hun da er allergisk mot hunder, men vi får se.
Her er Billy:


Er han ikke søt? <:D Det blir spennende å se hvordan det går å ha han her, jeg gleder meg!

Har vært med Nina og Bente

Jeg var med Nina og Bente i går og vi lekte med "snurrehjulet", som vi kaller det, hehe. Vi tok noen bilder også, her er de:


Bente og Nina
Skjønne jentene! :)<3


Jeg og Bente <3


Vi er ganske flinke til å bli tatt bilde av, ja.
Wops


Lol


Alltid skal jeg blunke på bilder... Nina og jeg <3


Vi er like gale begge to


Lurer på hvem den linselusen i bakgrunnen er...


Litt fritids, ja.


Etterpå gikk vi hjem til meg og spiste pølse og chips.


Taha

Det ble litt langt innlegg, men jaja. Forresten, nå er jeg med Nina, og vi har også tatt noen bilder, ehehe:


Vi disset.


Testet ut kameraet mitt litt, jeg :]
Så gikk vi på butikken, og vi så at eplemost bare kostet 4 kroner!  Vel, ja, det var dagen min i dag og i går. Håper jeg ikke kjedet deg med alle bildene! :'>

Hvordan har din dag vært?

Ny header

Jeg har laget en ny header til hellinani! :) Her er den:


Hva synes du?
Gjerne kom med litt kritikk.

Naanbrød

I går lagte broren min naanbrød. Vi fikk oppskriften av tanten min tror jeg, og naanbrødene smakte kjempegodt! Emil skal lage naanbrød i dag også, wehey. Det var så utrolig godt at jeg bare legger ut oppskriften:

Ingredienser:

375g hvetemel (det blir en relativt klissete deig)
1 ½ ts sukker
1 ts salt
½ ts bakepulver
15gr frisk gjær
1,5 dl varm melk
1,5 dl youghurt naturell
2 ss valmuefrø
Solsikkeolje til steking

Fremgangsmåte:
1. Sikt melet over en stor bolle og rør inn sukker, salt og bakepulver
2. Løs opp gjæren i melken og rør inn yoghurten. Bland alt godt og lag deig
3. Kna deigen til den er jevn (ca 10 min). Ha den i en bolle med et rent klede og la den stå å heves på et lunt sted i 3-4 timer
4. Del den hevede deigen i 12 like store porsjoner og rull dem til boller. Bruk begge hendene og trykk dem flate og avlange på et melstrødd underlag (ca 0,5 cm)
5. Ha i litt olje i en stekepanne og sett plata på høy varme (skru ned etter hvert)
6. Stek naanbrødene på den ene siden, noen stykker om ganger til de blir lett lysebrune under
7. Ta dem til side og smør den ustekte siden med smør eller "ghee" og strø valmuefrø oppå
8. Varm opp stekeovnen på høy varme med grillfunksjon
9. Når ovnen er varm sett inn brødene på en grillrist med den ustekte siden opp. Sett den høyt i ovnen. Brødene er ferdige når de begynner å bli brune (de blir ganske raskt ferdige, og det skjer plutselig, så hold øye med dem!)

Eksempel på fyll:

Det du kan ha på kan være ost, hakket hvitløk, grovsalt, oregano eller valmuefrø, men det er helt opp til deg hva du vil ha på naanbrødet ditt!


Naanbrød
©

Har du smakt hjemmelagt naanbrød før?
Synes du det er godt/ser godt ut?

Header til hellinaniHva synes du om headeren?

Hvilken header?

Nå har jeg lagt to headere, men jeg er ganske usikker på hvilken jeg skal bruke, så jeg trenger hjelp fra dere! :)

Header nummer 1:


Header nummer 2:


Så, header nummer 1 eller 2?

Med Nina

Nå er jeg med Nina! Taha, jeg vil bare legge ut et stilig bilde som jeg tok med en gang jeg åpnet døren etter at hun ringte på. Her er det:


Haha, det ser ut som om hun er en engel eller noe, tah! x] Hun ser litt skummel ut...

Jeg vil bare legge til noe også. OMG, hvis du følger med på Ghost Whisperer... den var skikkelig trist! Jeg er i sjokk! Tenk at Jim døde! Nei, han er liksom en av hovedpersonene, og han var så kul! (for dere som ikke vet det så er Jim mannen til Melinda, og Melinda kan se døde folk... eller ånder eller spøkelser eller hva det nå er) Her kan du se den triste episoden:

Følger du med på Ghost Whisperer?
Hva synes du om bildet?

Innkjøp

En liten tur på kvadrat med Bente i dag. Det ble ikke så lenge, fordi Bente måtte gå på krykker (hun hadde slått den ganske hardt), og jeg ville ikke slite henne ut ... >:} ... så vi kjøpte bare gaver til Hanne og Helene (de skal feire bursdag på lørdag), hver sin slush også kjøpte Bente tyggi og jeg kjøpte noen øredobber. Her er bilder av dem:

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om øredobbene?


Bursdag

I går og i dag har jeg feirt bursdagen min, og det ble noen ganske... usunne dager, men hva så? ehehe...
Jeg har fått en ring, en t-skjorte, en film, øredobber, et skjerf, mascara, neglefil, lodder, en skjorts og penger, så når har jeg noe med 2000 kroner, også skal jeg få 2400 kroner av foreldrene mine sånn at jeg kan kjøpe meg et kamera. Ihh :D


Random bilde. Flere bilder kommer en annen dag.

Hvordan har din dag vært?

Første kamp!

Oho, det blir min aller første håndballkamp i morgen! Det blir skikkelig spennende!
Egentlig er jeg litt redd om jeg dummer meg ut eller om jeg ikke skjønner hva dommeren mener osv, så jeg gruer meg litt, men det blir uansett spennende. Også etter det skal jeg feire bursdagen min med Nina, Hanne, Bente og Marie hjemme hos meg. Vi skal ha overnattingsfest, ehehe :')


Dårlig bilde

Er det noe spesielt du skal gjøre i helga?

Bursdag

I dag ble jeg 13 år! :D Overraskende nok fikk jeg en gave, og da fikk jeg en sånn linse til et Canon kamera! :-D

Når jeg feirer bursdagen min så skal jeg få penger sånn at jeg kan kjøpe et Canon kamera, seff.

Også stakk Nina, Hanne, Marie og Bente innom med kake!


Et bilde av meg og tvillingbroren min. Kjempefin browniekake! <33


Tusen takk jenter, glad i dere! ;D <33

Så fikk de komme inn også fikk de smake på kaken de hadde laget. (jeg var så mett fra før at jeg skulle spare litt på resten av kaken)


Bente med kake i munnen.

PS: Det ble veldig mange rare bilder, men det var så koselig at jeg bare legger de ut!


Marie med fin nese <3


Nina! :)


Hanne, tehehe <3 ;P


...


Haha


Hahahaha, lol xD


Ikke ta bilde!


Nina har ikke store øre!! >;o


Hanne prøvde å ta bilde av katten, ehehe


Øhm... o;


...


LOL ... bursdagsbarnet i egen person ; D


Tullebilde? ...


Jeg, Bente og Hanne hadde litt fritids ute på terassen...


Bente og Hanne hopper, wey

 


Nina og Marie, tihi ;P


Det var min dag. Håper du har hatt en like fin dag som jeg har!

Sidevisninger

Jeg så på statistikken min, og på Sidevisninger for i dag så hadde jeg 196 sidevisninger! Det er faktisk rekord for meg, og det er ganske stort for meg egentlig. Tusen takk folkens, hva skulle jeg gjort uten dere? Nå vil jeg blogge en stund med god selvtillit, Taha ;) Men nå MÅ jeg legge meg. Ps: Vil bare si at jeg blir litt opptatt i morgen, så det blir ikke så mye blogging da. God natt! <3

Min dag

I dag har jeg vært med Nina. Vi spilte faktisk PC hele tiden, taha. Jeg har også tatt en del bilder i dag, siden faren min har tatt med seg jobbkameraet sitt hjem (Canon EOS 500D).

Jeg og Nina tok bilder av øyene våre, og jeg redigerte dem litt etterpå:


IneNina

Etterpå gikk jeg hjem og så spiste vi bakte poteter (blæh). Etterpå spiste vi noe som vi kaller "Himla mislykka" sammen med nøtter, nonstop og is. Nam!


Himla mislykka


Nonstop


Nøtter


Is


Hvordan har din dag vært?
Har du noen gang spist Himla mislykka?

Spørsmålsrunde!

Heihei! :)

Nå har jeg endelig tenkt å ha en spørsmålsrunde, så det er bare å kommentere og skrive noen spørsmål til meg, så kan jeg svare på video når jeg har fått inn nok.
Det er bare å begynne og stille spørsmål!


Må gjøre-video

Her er Må gjøre-videoen!

PS: Det kan være alle idéene deres ikke kom med, grunnen er nok fordi vi hadde lagt filmen før dere hadde kommentert. filmen kan hakke litt

Hva synes du?

Må gjøre-video!

Heihei! I dag skal jeg være med bestevennen min Nina, og jeg tenkte vi kunne ha en "må gjøre-video", så da er det bare å komme med mange fantasifulle idéer som vi kan gjøre, og det er bare å skrive tingene nede i kommentarfeltet, så skal vi gjøre det dere ber om på video! ;D

Hvordan lage en dult

Vi bare later som om det ikke er så mange som vet hvordan man lager en dult. (a)

 

Den Onde Moren

Jeg, Hanne og Nina har laget tre historier, haha. Her kommer en:


Det var en gang ei lita jente som bodde sammen med moren sin.


Plutselig så den lille jenta en politibil.


Hun vandret bort til der politibilen kjørte.


Hun stillte seg foran politibilen og ropte:
- Hei politibil!


Men politibilen fortsatte å kjøre, og...


BOOOOOOOOOMKRÆSJJ!!!!
Politibilen hadde kjørt på den lille jenta!


Plutselig dukket det opp en engel.


Neida, det kom en djevel.


Neida, ingen engler eller djevler kom.
Men fakta er at det var moren som kjørte på ungen sin på et mystisk vis!Men politiet fant det ut, og satte moren i fengselet.


Og sammen levde det to engler sammen i himmelen...

Haha, litt fritids, men jaja.
Hva synes du om den lille "historien"?

Dyr

God... morgen!

Det er litt irriterende, jeg må alltid følge med på om kattene spise hundemat, fordi det er farlig for dem å spise det, og når de går inn på kjøkkenet så står jo hundematen fremme. ;o Hersens katter... vel, den ene katten, Speedy, er verst. Han skal alltid spise hundemat, og hunden vår skal alltid spise kattemat. Omg, jeg tror ikke de vet riktig hvilke dyr de egentlig er... heldigvis er ikke kattemat farlig for hunden, men det er irriterende når han spiser kattemat uansett, fordi kattemat er egentlig ikke beregnet for hunder.

I går spilte broren min NM i bowling, og han kom på første plass i puljen sin. Jeg vet ikke helt hva "pulje" er (har forstått at det er noe med en gruppe...), men jeg bryr meg egentlig ikke. Bowling er ikke noe for meg akkurat. Heller musikk, håndball og venner <3

Har du sjekket ut denne bloggen?: www.tegnehanne.blogg.no. Det bør du, fordi bloggen er kjempespesiell, og morsom! Haha, stikk innom da, vel! ;D


Purre og Noa kommer godt overens


Speedy vil ha mat, ehehe

Har du dyr?
Liker du å spille bowling?
Har du sett bloggen www.tegnehanne.blogg.no?

Canon VS Nikon

Heihei! :-)

Jeg ønsker meg et kamera, men er ganske usikker hva som er best; Canon eller Nikon? Har du Nikon eller Canon? Synes dere det er noen forskjell? Anbefal hvilket kamera jeg bør... ønske meg.


Canon

 


Nikon

Tommylife

Heihei! :-)

Har dere sett på bloggen www.tommylife.blogg.no? Han var på første plass på topplisten for noen dager siden, men akkurat nå er han på fjerde plass i stedet. Hahaha, han er skikkelig teit og morsom! Jeg ler hver gang jeg ser filmene hans. Jeg synes egentlig det er litt irriterende når jeg leser kommentarene hans, fordi det er mange som alltid skal si slike upassende ting. Skjønner de ikke at alt om "Tommy" er tull og tøys? Haha, litt komisk at det er faktisk noen som tar det alvorlig når hele bloggen er det motsatte. Hva skulle vi gjort uten "Tommy's" blogg? Endelig noen litt mindre seriøse blogger.
Hvis du vil lese litt om han, trykk her.

Hva synes du om "Tommy"?
Vet du hvem han er?

Ut på tur

I dag har jeg allerde vært på tur med hunden, men siden det er så fint være ute og siden jeg ikke vil nørde foran PC'en hele tiden så skal jeg bli med moren min også skal vi dra i skogen på en mark. :D Der er det masse hunder som springer rundt som er løse, så det blir ganske kjekt å være der. Jeg skal selvfølgelig ta med kameraet mitt på turen, så bildene kommer nok etter turen. ;)

Hva skal du gjøre i dag?

Kontakt meg

For å kontakte meg så må du sende melding til inemeling@hotmail.com

Gratis header

Da er det bare å bestille header, og du får den helt gratis! :-) Slik henger det sammen:

- Hvis du vil ha et eller flere bilder av deg på headeren, så må du sende bildet/bildene på en e-mail 
  til inemor@hotmail.com
  Hvis du ikke vil ha et bilde av deg på headeren, så kan du enten gi meg et bilde av noe annet, eller så kan
  du fortelle meg hvilket tema du vil headeren skal være. Hvis du f.eks. sier at temaet til headeren skal være vinter,
  så lager jeg en header til deg som er om vinter. 
- Jeg kan ikke si deg hvor lang tid det vil ta å lage headeren, for det spørs hvor avansert du vil den skal være.
- Hvis du vil ha noe som helst på headeren er det bare å gi beskjed!
- Når headeren er ferdig vil jeg kommentere det på bloggen din. Hvis du ikke har blogg så vil jeg sende deg
  beskjed på e-mail.
- Du vil få tak i headeren på www.ineme.blogg.no

Jeg vil prøve så godt jeg kan å gjøre deg fornøyd med headeren!

Fotokonkurranse - Vinter

Jeg melder meg inn i fotokonkurransen til www.ginaceciliee.blogg.no. Temaet er vinter, og her er bidraget mitt:

Hva synes du om bildet?

Dagen i dag

Jepp, dette har vært en helt vanlig og kjedelig dag. Jeg var på skolen, så gikk jeg tur med hunden, så var jeg på håndballtrening og etter det satt jeg og familien min og spiste imens vi så på TV. Det er typisk fredagen, det. ;)
Jeg slapp Noa ut i Hagen fast i "linen"/båndet sitt som vi kaller det. Plutselig hørte jeg et høyt bjeff, og jeg gikk ut for å se, og da hadde han satt seg fast under terassen (det er på en måte åpent fra bakken og opp 20 cm til begynnelsen av terassen, så Noa hadde kommet seg inn der). Jeg måtte låne en lykt for å se han fordi det var mørkt, og båndet var satt seg ganske fast til trebjelkene... Jeg måtte LEGGE MEG NED i det VÅTE gresset... I KOSEDRESSEN!! Omfg... Jaja. Jeg og pappa fikk heldigvis Noa og båndet løs etter en stund. Men så kom prikken over i'en. Vi la merke til at vi begge hadde trøkket i hundebæsj når vi kom inn. Fy så ekkelt! Arg.
Uff, men nå er jeg skikkelig trøtt, så jeg tror jeg legger meg nå... Og hvis jeg har skrivefeil så beklager jeg, men jeg orker ikke å se gjennom det nå.

Har et skjedd noe med deg før som har gått deg på nervene?

JEG VIL BARE SI AT...

... jeg byggerdesignet, så for at jeg skulle få frem arkivet, kategoriene, innlegg osv. så tilbakestillte jeg designet. SÅ: JEG BYGGER PÅ DESIGNET, OG DET KOMMER TIL Å BLI MYE BEDRE ENN DET ER NÅ, hehe.

Takk for oppmerksomheten.

Skole

I dag skal jeg på skolen... selvfølgelig skal jeg det, men det som er så bra er at vi begynner klokken 09.00 i dag i stedet for klokken 08.15! :) Endelig får jeg sove litt lengre <3
Tenk at det snart er helg. Jeg husker veldig godt på søndag at jeg grudde meg til neste dag for da er det skole, men nå er det bare denne dagen også den dagen i morgen og så er det helg. Jippi!

Faren min har bursdag i dag, og så skal vi til tannlegen i dag, hehe, herlig.
Jeg lurer på når vi skal til tannlegen, for hvis det er i skoletiden så må jeg ha med beskjed... ;o Jaja.
Jeg skal være med Nina senere i dag også skal vi redigere en film sammen som vi har laget. Haha, den kommer sikkert ut etterpå. Den er litt teit, men den skal jo egentlig være det, da.Når begynner din skole?
Hva skal du i dag?

Fotokonkurranse

Jepp, da vil jeg melde meg inn i en fotokonkurranse på bloggen www.amygdala.blogg.no. Jeg tror jeg tar utfordingen, jeg. :)
Temaet er landskap, og her er mitt bidrag:Hva synes du om bildet?
Trenger kritikk! :)

Easy a

Easy A er en film som jeg ikke har sett før, men den virker kul. Jeg har da valgt å bli med i en konkurranse som heter Easy A, og man vinner 2 kinobilletter til Easy A. :)

Trykk "Play" under for å se traileren til Easy A!

Klikk her for konkurransen om kinobilletter du også!

Anbefaling av blogger

Her anbefaler jeg noen blogger:

www.irlins.blogg.no - trenger du hjelp til bloggdesign, eller vil du bare lese en blogg? Stikk innom denne bloggen da vel!

www.hellinani.blogg.no - vil du delta i konkurranser, si dine meninger eller lese om to vakre jenter? Se på denne bloggen.

www.ablueberry.blogg.no - vil du vite mer om Annelin sitt liv? Stikk innom her.

www.klemmentina.blogg.no - Andrea's liv, litt konkurranser og mye annet forskjellig. Bli inspirert, stikk innom.

 

Design

I går falt moren min av hesten, og Emil er syk, så da har jeg vært slaven deres helt til nå (moren min er vond i korsryggen etter fallet), men nå trenger jeg ikke å være slave lenger fordi faren min har kommet hjem fra Las Palmas n_n Herlig å ha han hjemme igjen!

I går gikk jeg tur med Noa og var på håndballtrening. Håndball er kjempekjekt! Vi øvde på rush, sentringer, fintinger og mye annet. Det blåser veldig og det småregner ute, mens vi sitter her inne og koser oss. :-)

Bare så dere vet det, jeg er ikke ferdig med designet mitt enda, så jeg må fikse litt på det når jeg får tid.


Hva synes du om headeren min? (den er ny, skjønner du)

Lekser

Arg, nå øver jeg til norsk-prøven i morgen. (Teknisk sett så skriver jeg et innlegg på bloggen min, men jeg kan fint gjøre begge deler samtidig, ikke sant?) Så utrolig kjedelig! Jaja, jeg tror ikke jeg er den eneste i hvert fall.
Jeg beklager for at jeg ikke er så mye aktiv, men jeg får ikke lov til å gå innpå PC'en på mandag, tirsdag og onsdag, så når jeg ikke kan gå innpå PC'en så kan jeg heller ikke blogge, og når jeg ikke kan blogge så blir det mindre innlegg, og når det blir mindre innlegg så blir bloggen min kjedeligere og kjedeligere.... ja, jeg tror du forstår hva jeg mener. Vel, i det siste har jeg vært på skolen, på håndball-trening og mye annet (jeg overdriver ganske mye når jeg først har kommet i gang med å ramse opp alt det jeg har gjort, så jeg dropper det denne gangen. Takk meg senere). Jeg har også tenkt på å lage et nytt design, og jeg har mye i tankene, så bare vent. Jeg kan ikke akkurat si at jeg skal begynne med en gang, fordi øve til prøve er øverst på listen! Etter jeg har øvd kan det være jeg gjør det. Eller i morgen. Eller på lørdag, eller søndag. Snart. Er blitt så lei av bloggen min nå at det er på tide med en forandring. Jeg tror jeg begynner med headeren, og deretter menyen... og så bilder, litt HTML-koder og litt til, også får vi se hva som skal til.....

Har du planer med å skifte designet ditt?
Hva har du gjort i dag?

PS: Vil bare legge inn noen utrolig teite og komiske bilder. Jeg lekte litt med web'n:


Jeg ser ut som en alien, taha.


Jeg synes jeg ligner på en and eller noe.


Haha

Ok, litt barnslig, men jeg synes bildene var litt humoristiske... pratas!

08.01.2011 & 09.01.2011

I går kveld så jeg Indiana Jones - Jakten på den forsvunnende skatten, den var litt gammeldags, men samtidig spennende og typisk "helte-aktig" film. Jeg ville mer se en annen film, noe med komedie og romantikk, men broren min vil absolutt ikke se noe slikt, dessverre, så jeg og moren min ser noe i den duren en annen gang alene. Faren min reiste på Lørdag, så da er det bare mor, meg og Emil i huset.

I dag var vi først på biblioteket og deretter gikk jeg og moren min i stallen, og nå sitter jeg og ser på TV (a) Det har ikke skjedd så mye i dag egentlig.

Har du sjekket ut siden www.weheartit.com? Der finner du masse fine bilder!
Alle bildene er tatt fra weheartit. Er de ikke fine, vel?

Håndballkamp og kino

I dag sto jeg opp 08.15 og gjorde meg klar til å se på håndballkamp når Bente og Nina skulle spille. De skulle spille mot Sandnes og stillingen ble 14 - 14, dessverre, men jaja, de tapte ikke i hvert fall. Jeg fikk lære meg mye om reglene og tegnene til dommerne osv. Det var veldig spennende å se på. :)

Senere ringte Nina på og kom med et forslag om at vi kunne gå på kino, og det gjorde vi. Vi kjøpte godteri på Prix og baconchips og vann på Narvesen på kinoen i byen. Vi så på Narnia nummer 3 (husker ikke hva den heter), og den var utrolig spennende! Etterpå ventet vi på transporten og gikk hjem, haha. Det var veldig gøy og koselig. ^_^

Nina + Ine = BFF 

Hva har du gjort i dag?
Har du sett Narnia nummer 3?

www.klemmentina.blogg.no

Nå deltar jeg i en konkurranse på bloggen www.klemmentina.blogg.no. Som jeg har forstått så skal man skrive litt om bloggen hennes eller noe for å delta. Jeg synes konkurransen hennes var veldig kul, fordi man må reklamere bloggen hennes, og da får man lett flere lesere! Så det viser at Andrea er smart, hehe.
Jeg digger headeren hennes, den var skikkelig stilig, du er nødt til å se den. (a) Og hun blogger ofte og hun blogger om alt mellom himmel og jord. Det er to som vinner i konkurransen. En vinner 3 ringer og en vinner et par øredobber (fargen er valgfri). Stikk innom da, vel! :)

Har du noen blogger du anbefaler?

Kvadrat

I dag har jeg vært på kvadrat med Bente. Koselig. Jeg skulle kjøpe en jakke, og Bente skulle bruke opp pengene sine på gavekortet sitt på Session (elns). Jeg er egentlig litt fornøyd med jakken, og det var tilbud :D Det kommer bilde av den senere, men jeg sitter på iPoden og skriver nå, også ser jeg på Vampire Diaries. Dette ble et lite innlegg, men jaja.

- Følger du med på Vampire Diaries?

Deilig

Jeg vil bare tilføye til alle vennene mine: Beklager for at jeg ikke fikk sendt dere alle en gratulasjon på nyttårsaften, men mobilen min var ikke ladet og faren min hadde tatt ut laderen fra bilen hans i all hemmelighet, så mobilen min hadde ikke batteri.

Jepps, da var min nyttårsfeiring ferdig for 2010. Tenk, 2011! Helt utrolig, egentlig. Jeg håper dere alle har hatt et fint år og en superfin feiring, og håper dere får et kjekt år dette året også! <3
Og beklager for at "avskjeden" min ble så kort, men jeg fikk ikke så god tid til å gi beskjed, så jeg stresset meg gjennom det, og fikk skrive en liten setning, større skal vel ikke til. Men så glemte jeg selvfølgelig å skrive "godt nyttår", men det gjør jeg nå. "GODT NYTTÅR!" (a) Jeg har hatt en kjempefin feiring på en hytte, vet ikke hvor den ligger, men jeg tror den ligger mot Sirdalen, en plass der. Der var min familie på 4 og en annen familie på 5, så vi ble altså 9 stk. Vi har en hund og de andre har en hund, så da blir det totalt 11 stk som var på den lille koselige hytten. På fredagen var vi der og spillte masse spill før vi koste oss med god mat, pakkeleken og feiring. Neste dag (på lørdagen) var det ut på skitur! Litt skummelt i nedoverbakkene, men det var friskt og herlig. Og så kom søndagen (i dag), der vi alle mann måtte pakke sammen og rydde/vaske hele hytten før det var på tur hjemover. Som sagt, jeg har hatt en kjempefin feiring, og det var kjempekoselig! Det var 5 barn til sammen der. Meg (12), Emil (12), Katharina (15), Annika (11) og Bror André (8). Jeg er litt usikker på aldrene og hvordan navnene skrives, men jaja. Det var uansett kjempegøy, men jeg glemte å ta med kamera.... jaja, jeg overlever.

Nå har jeg nettopp lakkert neglene på en sånn "proff" måte der man før tar på noe blankt på neglene og deretter noe hvitt helt på selve naglen, hvis du skjønner. For å si det mildt: det er noe av det verste jeg har sett! Jeg skulle prøve å ta det på, men alt sammen ble mislykka. Det var jo første gang, så jeg har det på, men jeg er så utrolig utålmodig at jeg ikke klarer å vente lenge nok til lakken har tørket skikkelig, og da blir alt så stygt når jeg kliner litt neglelakk rundt omkring, ehehe...

Er du flink til å ta på neglelakk?
Hvordan var din nyttårsfeiring?

Nyttår

I dag skal vi reise, så jeg blogger lite disse tre siste dagene, bare så dere vet det.

Over og ut

Jepp, da var 29. desember over, og 30. desember besøker oss som en fremmed. Ehh... jaa...
I går var jeg først på tur med farmor, farfar, far og Emil + Noa. Ganske koselig, egentlig, men det var kaldt! Jeg var iskald på beina, og det er ikke godt å være iskald på beina og deretter få varmen i dem, for da sviiir det D: Så når vi var ferdige på turen satt jeg fremderst i bilen på tilbakeveien og hadde beina foran varmeanlegget eller hva det nå heter... Jeg vil ikke være iskald på beina og gå rett inn i en varm dusj, akkurat. *GRØSS* Så jeg fikk varmen rolig og forsiktig i beina mine.
Nok om beina mine...
Turen var frisk, og vi stoppet opp for å sette oss ned og spise. Det var steiner som var satt oppå hverandre som noen store fjell på 5 meter, så jeg, Emil og hunden klatret opp der (det var bare meg og Emil som klatret, Noa bare sprang opp, lol...). Jeg lette etter trestammer og slikt som vi kunne sitte på. Jeg fant en, men om jeg rørte den kom alle de andre steinene til å falle, fordi trestammen var som en støtte. Rettere sagt, jeg klarte ikke å flytte på trestammen engang ._.' Men det var helt fantastisk, snøen var overalt, selv om det ikke snødde, og det var sjø rett vesiden av oss. Altså, vi var på en strand, bare det var snø der. Fuglene fløy over havet, og Noa løp frem og tilbake og prøvde å venne seg til omgivelsene. Det var ikke lett å gå, fordi det var litt store steiner under oss, så vi måtte passe på hvor vi gikk av og til, det var ikke lett å se hvor vi trødde når det var snø over alt.

Når vi kom hjem gjorde vi oss klar til å dra på teater med grandtanten våres, søskenbarna våres, grandsøskenbarnet (?) og tremellingene våres. Vi skulle se Kardemommeby, "yei" ... n_u' Vel barna koste seg, jeg koste meg bare med godteriet (AA) Etter teateret var ferdig, gikk vi hjem til grandtanten våres og spiste pizza. Hjemmelagt.
Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder, kameraet mitt klikket fordi det var så kaldt, så jeg turde ikke bruke det for mye sånn at det kunne bli ødelagt, men her er noen bilder fra turen:


Noa står allerede klar til å gå på tur


Den fine naturen


Gjengen (untatt meg)


Vi gikk med hver sin grein som vi kunne brenne på bålet når vi var fremme


Så fint!


Her står broren min på toppen av det lille "steinfjellet"


På hjemturen


Helt der fremme med alle husene står bilen våres


Det er ganske fint


Noa får ferten på noen andre hunder

 

Liker du å gå tur?
Har du noen gang opplevd at du er kjempekald på foten og når du får varmen i deg så prikker og svir det i foten?
 

I dag

GJEEEEEEEESP

Stått opp klokken 09.00, men jeg klarte ikke å stå opp så tidlig, så jeg sov en time til (a) Det tror jeg Nina og Bente også gjorde, helt til Nina bestemte seg for å spille på PC'en. Helt greit for meg...
Så når ser vi på... Tingeling (et minne fra når jeg var liten), barnslig, men koselig. 
Klokken 11.00 i dag skal jeg og familien min på picnik, og etter det skal jeg og broren min på et teater eller et eller annet. Hm...

Hva skal du gjøre i dag?

Overnatting

Nå er jeg og Bente hos Nina fordi vi skal overnatte hos henne :D Kjempekoselig! Akkurat nå spiser vi godteri og potetgull imens vi ser på Superstars. Vi sitter alle med hver sin PC, haha, livet (a) Bente har tatt med alle de tre filmene i Twilight-sagaen, så vi skal nok se 1'ern etterpå. Her er litt bilder av den lille "festen" så langt:


Koselig :P


Godteri


Tungen ut, helt tilfeldig, faktisk


Nina og Bente, hahaha <3

Liten konkurranse

LITEN KONKURRANSE

Ok, først og fremst vil jeg bare legge til noe.
- Du har vel lagt merke til at bloggen min ser litt annerledes ut? Veeel... det er flaut å innrømme det, men med et uhell har jeg fjernet overskriftene på alle innlegg. Men det skal jeg fikse så fort som jeg vet koden til å få overskriftene tilbake!

Tilbake til saken.
Jeg har da en liten konkurranse. Jeg fikk inspirasjon fra bloggen www.hellinani.blogg.no (bloggen anbefales!) og jeg håper det er greit jeg hermer litt etter dem, men dette er bare én gang, så ikke bli fornærmet, Nina og Helene! :P

Spørsmål: Hvem er dette?
Tips: Det er en skuespiller. 

Denne blir vanskelig, så hvis du klarer å gjette riktig, så får du ikke noe gratis, DESSVERRE, men jeg skal reklamere for bloggen din i 2 uker (om jeg husker det). Dessuten er det jo gøy å gjette uansett selv om du ikke får den beste premien i verden.

Gjerne svar på spørsmålet, om du kan!

 

2. Juledag og "3. Juledag"

Vel, i går (altså 2.juledag) var jeg og familien min på besøk hos faren min sitt søskenbarn, Kjartan. Han har en kone og to barn som er jenter som heter Lena og Caroline. Caroline er ca. 7 år og Lena er 12. Veldig koselige jenter ;) Vi feiret med "far sin side" av familien, altså våres... eh... familien til farmoren min og deres families familier... osv. o_o
Søskenbarna mine og Lena og Caroline og jeg og Emil (som var de eneste barna der) var nede i kjelleren som var et lekerom. Først gikk vi bare rundt og spillte spill og sånt. Etterpå hadde vi gjemmeleken (jeg eide, heheeee...) og så... ja, var vi nede og så i mikroskopet til Lena på forskjellige... ja, bakterier eller småting eller et eller annet. Fasinerende!

I dag har jeg vært med Nina og Bente. Først spillte vi to spill; Cluedo og Det Mystiske Ordspillet. Etter det gikk vi opp på rommet og hadde Truth or Dare med iPoden min, imens vi kastet håndballen frem og tilbake og snakket, hehe, skikkelig jentete (a)
Vel, Bente måtte gå siden hun måtte spise, så jeg og Nina sitter her og spiller på PC. Kosyy :3

Jul!!

Oioioi! Nå er jammen meg julen over, og det gikk sannelig fort, men det var kjekt når det varte og etterpå, for da kan man holde på med alt det kjekke man har fått, ikke sant? :)
Lol. Okå, nå skal jeg ramse opp alt jeg har fått (av det jeg husker):
iPod, New moon og Eclipse (to filmer), smykke, øredobber, lipgloss, shampo, håndball, knebeskyttere, klær, neglelakker, lommebok, hårspenner, hårbånd og CD-spiller. Ihi, og ja, du gjettet riktig! (hvis du i det hele tatt gjettet... riktig) - jeg bruker iPoden min right now! Mehehe....
Det har vært travelt i de to juledagene. På jul gikk familien min og jeg til en stall der det ble servert grøt og saft. Deretter var det pakkeleken (elsker pakkeleken) og jeg fikk en pose med julesjokolader (marsipan, blæh). Så gikk vi hjem og gjorde oss klar til å dra til mormor og morfar og virkelig feire! :D
I dag, altså 1 juledag, var jeg og moren min først i stallen fordi jeg skulle ri. Deretter (i all hastverk) kom vi oss til farmor og farfar for å spise der. I morgen skal vi feire 2 juledag med familien og slekten på far sin side. Det blir koselig.
Håper dere alle har hatt en fin jul!


I stallen. Kjempekoselig!


Suna prøvde seg litt der bak, hehe...


Meg, Noa og Emil.


Etterpå gikk vi på tur. Se så fint det er! Kjempemye snøøø


Ut på tur, aldri sur


Suna, Noa, mor og far


Fin mulighet å kaste snøballer


Hva var det beste du fikk på julaften?
Hvor har du feiret jul?

Vondt

Åh, jeg skjønner ingenting, men jeg er vond i beina og i kjeven D: Ok, jeg har "voksesmerter" i beina, som det kalles, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg har vondt i kjeven når jeg åpner munnen. Jeg kjente jeg hadde vondt etter jeg hadde spist frokost. o.o Merkelig...

Jeg har vært med Bente i dag. Vi storkoste oss. Eller, jeg storkoste meg i hvert fall, kanskje ikke Bente gjorde det, men det virket i hvert fall sånn (a) Vi satt egentlig foran PC'en hele tiden.
Jøss, som tiden flyr! Det er ikke lenge til det er jul, igjen! Dagen før dagen, tenk det. I morgen skal vi koose oss... men tenk, så er dagen over, og jeg har nesten ingenting å glede meg til lenger. :c Livet er litt kjedelig, men hva hadde du forventet? Verdens berømte menneske? Neppe. n_n

Var med Nina og Bente i går også. Koselig. Vi... hehe... tullet litt, men vil ikke røpe mer. :o

Gleder du deg til jul?
Hva har du gjort i dag?Julenisse og julestjerne

Hohoho! I dag har jeg vært hos tanten til moren min som heter Berit. Hos henne lagte jeg, broren min og søskenbarna mine nisser og stjerner. Jeg finner ikke kameraet mitt akkurat nå, jaja.

Vi har også laget et julekort. :D Det er designet av meg, btw:

Hva synes du om julekortet?
Har du laget noe som du skal gi som julegave?


Bilde

Jepp, jeg har valgt å bli med i en fotokonkurranse (www.hellinani.blogg.no), så jeg legger ut et bilde her.

 
Katten min Speedy.

Kvadrat

Gleder meg. I dag skal jeg og Nina på kvadrat! :D Vi skal kjøpe julegaver, eller... jeg skal kjøpe julegaver. Jeg vil ikke akkurat si hva jeg skal kjøpe, fordi da blir det ingen... hemmelighet... men jeg skal kjøpe julegave til mor, far og Emil. (a) Bilder kommer sikkert senere.

Forresten, jeg fant et fint bilde på PhotoBucket som jeg bare ville... vise:Hva synes du om bildet?
Har du kjøpt julegaver til familien din?

Dagen i dag

I dag har jeg da vært på skolen. Hehe. Og etter det avtalte jeg, Nina og Bente at vi skulle henge sammen etter skolen. Men Bente skulle dra på kvadrat først, så da var Nina og jeg sammen. Vi lekte ute (fordi det snødde i natt, buhu) og så hadde vi snøkrig og sånn. Og så kastet vi snø på vinduet til storebroren til Nina, og det var litt skummelt fordi vi var redde om han skulle komme etter oss, og det gjorde han faktisk. Vi skrek og hylte imens vi sprang med snøbuksene xD Det var ikke så lett å springe, så vi ga opp og han snøvasket Nina litt og etter det hadde vi litt snøballkrig.

Så måtte jeg hjem og spise, men da skulle Bente komme. Jaja, jeg var med dem etter jeg hadde spist. Haha, vi var hos Nina og gjorde korttriks. Og så hadde vi gjemmeleken nede i kjelleren, med lyset av! Haha, så den som skulle lete etter oss hadde en lommelykt. Litt skummelt, fordi vi skremte hverandre i mørket, haha, men det var morsomt! :) Og så hadde vi NSP (nødt, sannhet og prosent). Jeg måtte synge "hula hula" imens jeg danset 12 ganger (Bente filmen meg selvfølgelig), Nina måtte strippe (imensa Bente filmet, mwohaha....) og Bente måtte gå ut og kaste snø i ansiktet og si "hohoho" (imens vi filmet). Og så lurte vi henne til å løpe rundt et tre, hoho. Men så måtte jeg gå hjem fordi moren min skulle få gjester + jeg skulle se Vampire Diaries. Den er kjempespennende! :D

Jeg skal begynne på håndball! Iiih, det var kjempegøy! Jeg prøvde å bli med på treningen på tirsdag, og jeg likte det. Det var kjempegøy, så jeg har valgt å begynne på håndball. :)

 

Spiller du håndball?

Ingen snø

Yeeeeeeeey! Det er ikke snø lenger! :D Det har vært snø i noen dager, men nå har regnet utryddet de hvite, små og kalde skapningene! Johooo!
Ok, jeg vet. Kanskje jeg er litt kjip nå som jubler over at snøen ikke er her lenger, men personlig så liker jeg ikke snø (som du sikkert har forstått), så derfor jubler jeg. <3
For å være ærlig så håper jeg veldig gjerne at det skal være snø på julaften. Hva er jula uten snø?

Jeg prøvde meg på en ny frisyre i dag. Det ble faktisk litt... kult? Jeg mislykkes litt når jeg skulle ta bilder av det, men jaja, det er bedre enn ingenting.


En ny vri. Haha!


Det er jo ganske vanskelig å ta bilde av regnet, det regner jo ned 1000 000000 dråper i millisekundet.... eller var det litt overdrevent, kanskje? Jaja. Jeg klarte i hvert fall å ta noen "regnbilder", det regnet noe utrolig!


Dråper.


Du ser vel at det er vått? <:D

 

Liker du snø?
Synes du det er lett å ta bilde av regnet?
Vet du hvor mange regndråper det er som treffer bakken i millisekundet?


Juleforestilling!

Åh, det blir skikkelig gøy på søndag! Vel, jeg hater å vente, men uansett. På søndag skal vi danse på juleforestillingen til Steps Dansestudio. Eller... øhm, ja. Det er i Sandnes Kulturhus klokken 18.00 tror jeg. Jeg, Nina, Helene, Annelin og Hanne skal være Pirater, tehe. Jeg gleder meg, men jeg gruer meg litt. Tenk om jeg får hjerneteppe og gjør en feil, eller tenk om jeg snufler? O.o Jaja... Selve forestillingen er om Peter Pan, og da skal vi være de piratene som har fanget Lille Fjær (eller hva enn hun nå heter) også skal vi erte henne litt og sånn. >:3

Har du vært på en Juleforestilling og sett når Steps har danset?
Går du på Steps Dansestudio?

"Dikt"

Vel, jeg vet ikke om jeg kan kalle dette... jo, det er vel et dikt? Omg, blondie. Uansett, dette diktet synes jeg er trist, men samtidig ganske... ja, jeg vet ikke... følsomt?

My name is Chris,
I am three,
My eyes are swollen..
I cannot see.

I must be stupid,
I must be bad,
What else could have made,
My daddy so mad?

I wish I were better,
I wish I weren't ugly,
Then maybe my mommy,
Would still want to hug me.

I can't do a wrong,
I can't speak at all,
Or else I'm locked up,
All day long.

When I'm awake,
I'm all alone,
The house is dark,
My folks aren't home.

When my mommy does come home,
I'll try and be nice,
So maybe I'll just get,
One whipping tonight.

I just heard a car,
My daddy is back,
From Charlie's bar

I hear him curse,
My name is called,
I press myself,
Against the wall.

I try to hide,
From his evil eyes,
I'm so afraid now,
I'm starting to cry.

He finds me weeping,
Calls me ugly words,
He says its my fault,
He suffers at work.

He slaps and hits me,
And yells at me more,
I finally get free,
And run to the door.

He's already locked it,
And I start to bawl,
He takes me and throws me,
Against the hard wall.

I fall to the floor,
With my bones nearly broken,
And my daddy continues,
With more bad words spoken.

'I'm sorry!', I scream,
But it's now much to late,
His face has been twisted,
Into a unimaginable shape.

The hurt and the pain,
Again and again,
O please God, have mercy!
O please let it end!

And he finally stops,
And heads for the door,
While I lay there motionless,
Sprawled on the floor.

My name is Chris,
I am three,
Tonight my daddy,
Murdered me.

  • Hva synes du om diktet?
  • Har du hørt diktet før?

Harry Potter og UGG

Nå har jeg kommet hjem fra kinoen og jeg føler meg døsig. Filmen var heeelt utrolig! Jeg kan ikke beskrive det, elsker den! Gleder meg til del 2 kommer ut! Åh, herregud, Harry Potter og Dødstalismanene anbefales på det sterkeste!!


Også, dagens høydepunkt, jeg fikk meg ugg (egentlig er det kopier, men hva har det å si?) MED knapp.... for 299! Jeg bryr meg ikke om de er ekte, de er like gode, synes jeg. SÅ; UGG FOR 299 KRONER! Jeg klarer ALDRI å gå forbi noen SÅ kule sko som er SÅ billige. Beklager, men jeg kjøpte de, iih!Har du ugg?
Hva synes du om ugg?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEINEINEINEINEINEINEINEINEINEINEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La forbannelsen hvile over x-Factor!!!!!!!
MO!?!?!?!??!?!?!!?!?! Jeg .... jeg skjønner det ikke!!!! D':< Stakkars, kule, talentfulle MOO!!!!! OH MY ..... GOD!!!!

Sorry, men akkurat nå er jeg veldig sjokka.

MOOOOOOO RØØØØØK UUUUUUT AAAAAAV X-FAAAACTOOOOR!!!
Jeg tror ikke jeg har fått det inn i hodet enda, men det vil jeg ikke heller! Mo skulle liksom vinne hele greia, åååh! >:C Helt... utrolig tragisk! Uten hans musikk.... er det..... jeg kan ikke beskrive det engang. Jeg tror jeg dør....
ÅRH!!

Beklager, er ferdig med å syte nå....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag skal jeg, mamma og Emil se på Harry Potter nummer 7! :D Gleder meg noe sinnsykt, men jeg synes det er ekstra skummelt å se den på film, foretrekker helst å være hjemme å se Harry Potter, for hvis det blir skummelt så kan jeg stenge det ute med å holde for ørene eller ta den på pause, men det kan jeg ikke på Kino! Jo, jeg kan holde meg for ørene, men lyden er så høy at det hjelper egentlig ikke.... --', Men uansett, jeg gleder meg. Men før det så skal vi på biblioteket (ENDELIG får jeg sjansen til å få tak i den siste boken i Twilight-serien, omg!) og så skal jeg og Emil kjøpe noe småting til hver sin kalender, altså, jeg kjøper noe til Emil og han til meg, if you know.
SÅÅÅÅ skal vi kjøpe godteri.... og SÅÅÅ skal vi se HARRY POTTER 8'D <3

Gleder meg.

 

Har du sett Harry Potter?
Synes du det er best å se film hjemme eller på kino?
Hva synes du om at Mo er ute av x-Factor?

Aiaiai

Kommet hjem fra tur, høhø. Har gått tur med Noa, og tenk, INGEN HERSENS HUNDER OG FOLK! Omg, det er... katastrofalt D: Ingen sosialitets...liv, elns. Ok, jeg innrømmer det! Det var en barnehage eller noe, men jeg kunne ikke hilse på dem. Noa er redd de "små skapningene" kledd i full dress og med lue, så han bare står og knurrer og bjeffer, så jeg må nok bare gå forbi før han skremmer noen av barna, HEH.
Jeg gikk også i gjennom en skog sammen med Noa, og plutselig så jeg på hånden min, og den var full av blod! Jeg ble helt sjokka, men jeg skjønte jo hva det var. Jeg har en tendens til å bite på huden min på fingrene mine (-.-) så såret hadde sikkert åpnet seg sånn at jeg blødde og blodet hadde spredt seg over hele hånden. Ok, "fint", hva skulle jeg gjøre? Hånden min var full av blod og jeg sto midt i en skog. Jeg kunne ikke tørke av blodet på jakken , NO WAY, så jeg fant en bekk (der det heldigvis ikke var så mye is) og vasket hånden nesten ren. x] Men vannet var selvfølgelig I-I-ISKA-A-A-ALDT-T-T... så jeg fikk ikke følelser i hånden etterpå før lenge... :c Ekkelt.

OMG, KALENDER IN MY HEART *heartspam*. Det er desember, og desember betyyyyr............ kaldt vær! Neida. Eller jo, men det er ikke det jeg vil frem til. Det betyr kalender! Man åpner opp en luke eller noe, og så får man noe får hver dag som går (for dere som ikke visste det...). Den 1. desember fikk jeg fargeblyanter, 1. desember = votter og 3. desember = hansker. DEILIGE votter og hansker. :D Digg

Omg, det er i x-Factor i dag! Extradigg! Jeg heier på Mo, han er råkul, og ikke minst, han er virkelig flink til å synge! Talentfull, altså! Lykke til Mo, og håper ingen tabber seg ut, høhø.

Hvem heier du på i x-Factor?
Hvilken kalender har du?

Lørdag

Heihei! :)

I dag har jeg ryddet og vasket (operasjon dag... elns), og så har jeg vært på tur med hunden. Velidg koselig.
Akkurat nå er jeg med bestevennen min Nina ;D Så jeg blogger sikkert senere. Bare så du vet det.

Skal du se finalen i Skal vi danse?

 

Det ble litt lite, men det kommer sikkert mer snart

Ååååååhhh....

Deilig. Har kommet hjem fra en tur i skogen. Det var -6 grader ute, og det var så kaldt i ansiktet at jeg fikk tårer i øyene, tro det eller ei! Uff, grøss. Men nå er jeg heldigvis inne i varmen, og jeg er trygg. Men det var sååå fint! Skulle hatt med kamera vett du, høhø. Solen sto lavt på himmelen og det glitret på bakken fordi det var så mye frost (men ikke snø heldigvis). Noa skled rundt på isen som var rundt omkring, jeg var litt redd isen skulle svikte og at han skulle "ploppe" nedi vannet, men jeg trengte ikke bekymre meg, isen var rundt 6 cm tjukk! Også var hundene på "marken" så herlige, en stooor "hundebamse" med massemasse pels, en liten en med mye pels, en svart terrier og enda en svart terrier og våres DSG. De var så herlige, og de lekte og stjal hverandres pinner og koste og... uff, ja. Dyr er herlige! :)
Har du dyr?
Hva synes du om dyr?

Ny dag, nye muligheter

Jepp, nå har jeg kommet hjem fra skolen. I den siste timen hadde noen av oss i klassen "papirkrig", altså, vi kastet papirbiter på hverandre. Tragisk, men hysterisk morsomt! Læreren våres var på biblioteket med halve klassen, så ... klasserommet var "lærerfri", mwoha. Shhh, ikke si det til noen! ENKELTE PERSONER har syykt god refleks, omg, de beskytter seg jo med én gang de får sansen av at noen kaster på dem. Åh, hvorfor har ikke jeg like god refleks?

 Dessverre må jeg ut på tur, ehehe. Men uansett, det er jo herlig å være ute i frisk luft og liksom være aktivitet, å gjøre noe! Når jeg kommer hjem skal jeg KOOOSE meg med å se Vampire Diaries, jeg tok den opp i går siden jeg ikke fikk tid til å se hele. OMG, Caroline har blitt vampyr! Jaja...
Jeg og broren min skal være alene hjemme i kveld fordi pappa skal på arrangement og mamma skal på en hytte sammen med noen venninner. Det blir kosy, kanskje jeg blogger mer også? mwehehehehee...

PS: Bildene er tatt av meg og redigert av meg, så ingen får lov til å kopiere mine bilder uten tillatelse fra meg.

Liker du å gå tur?
Vet du om noen som har god refleks?
Pause?

Hei og hå!

Av en eller annen grunn er jeg ganske happy akkurat nå. Menneh..
Ok, vi bare sier at jeg har hatt pause en liten stund... nå... men NÅ er jeg tilbake igjen for fullt, håper jeg.

På mandag:
Jeg gikk på skolen, kom hjem og gjorde lekser. It's my life

På tirsdag:
Øhm... kortdag på skolen!

På onsdag:
Streng oppe på overkjeven... eller på de tennene oppe... ja, du vet.... eh.. skjønner? Jaja. For å si det sånn: nå har jeg dollarglis, yeeey..... <:/

Vel, jeg kaller det streng, men for dere som ikke vet hva det er (hahahahhaa...) så er det regulering.
Jeg, personlig, hater streng. Ikke nok med det, jeg har det i munnen! Oooomg.... jaja, bare mobb meg dere, det er ingenting jeg kan gjøre med det. Jeg har ikke noe særlig lyst til å snakke, fordi plutselig dukker de glinsende kulene på tennene mine opp! Aaahrgg... det er ikke lett, det.

Forresten, jeg bare elsker å se TV-serier på TV-en! Det er alltid så spennende, også har man liksom noe å glede seg til til neste uke.
Her anbefaler jeg serier:

Medium
Ghost Whisperer
Vampire Diaries
Pretty Little Liars
House
Koneklubben
Brothers & Sisters

Selv følger jeg med på Pretty Little Liars og Vampire Diaries, men moren min følger med på Koneklubben, Medium, House og Brothers & Sisters, så når hun ser dem ser jeg også på dem. Ghost Whisperer har jeg sett av og til, og jeg bare elsker seriene! De er utrolig spennende og ... på en måte tiltrekkende, jeg blir helt slukt av det som skjer i seriene. Ohyes

Hvilke serier følger du med på?
Er det noen du anbefaler?

Enda en dag... eller måned

Hei!

Uffda, nå er det lenge siden jeg har blogget, og jeg beklager for det. Litt kjedelig at "Himla mislykka" skal dukke opp hele tiden? Hahahah. Uansett, det har skjedd MYE de siste ukene jeg ikke har blogget.... så jeg gidder ikke skrive så mye om det, høhø. Gidder ikke. (a)
Jeg har da tatt bilder, bilder og flere BILDER. Bilder er noe for meg. (Y) Men jeg har også vært med venner, lest, vært på skolen, gjort lekser, danset, ridd, gått tur med hunden, kranglet med broren min, sett film, kost meg med god mat, feiret halloween, vært i bursdag, skulket skolen, vært syk, hørt på musikk, pustet, blunket, følt, grått, smilt, ledd, gått, snakket, sett, vært med på å drepe sjøvesner.... GUUD. Og forresten... har jeg skulket skolen? Glem at jeg skrev det. o_O Jeg kan garantere deg at jeg har gjort mer, heh. Jeg SKÅL og jeg MÅ... eller, jeg BØR begynne å blogge mer nå, om jeg i det hele tatt orker. Og tør... neida. Og igjen, beklager for at jeg har blogget lite. Skal skal prøve å skjerpe meg.

Her anbefaler jeg en ny blogg, som er av Helene og Nina:
www.hellinani.blogg.no

Stikk gjerne innom.

Bilder kommer sikkert senere.
- Ine

 

Himla Mislykka

Hehehe, jeg lovte at jeg skulle vise hvordan Himla Mislykka ser ut, og et løfte er et løfte, og de holder jeg. :3
Så her er den, den flotte... fantastiske.. smakfulle.. mektige.. HIMLA MISLYKKAAAA!!!
mmmmmm...... <3
Den ser sikkert ekkel ut, men den er jo ikke det da. Det er som en sjokoladekake med flytende full inni. <333 (a) :'D

Her er et skikkelig blinkskudd av Noa når vi var på stranden i går, storkoste meg som en fotograf en stund, der. Her kommer det beste bildet:


Thihi.

Uansett, det var egentlig bare det jeg skulle. Jeg må springe nå fordi jeg må noe inni granskogen på do... og den andre tingen er at jeg har en følelse av at mor snart kommer hjem, og da blir det "leksekos". :3

God skoleuke, lol <3
PS: Har bestemt meg for å skrive noen spørsmål under her, det hjelper liksom med å få mere kommentarer, såå...

Har du noen gang smakt Himla Mislykka før?
Synes du den ser god ut?

Latter forlenger livet (a)

Hahahahahaahaha, jeg ler meg i hel!! x'D Okey, jeg bare elsker denne:


Åh, den eide..

Også har jeg enda en som er litt mindre morsom, men hvis du hadde fulgt med på hele samtalen så hadde du nok forstått bedre:Latter forlenger livet <3


Her er selveste søskenbarnet mitt i egen person.Emil, Ine og Nina i kongeparken :3 Det ble litt utydelig...Ømm... ?

OKEY, HER KOMMER NOE SKIKKELIG MORSOMT..... !!! :'DDPSSSSS..PFFFFFF..TRRRRRRSSSHHH.... HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! ÅÅÅÅH, jeg griiiner søren meg steike!!!! :'DDDDDDDDDD ÅÅÅH, den EEIDEEE! SE PÅ MEEEEEG!!! ÅÅÅÅÅH, LOLOLOLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LE LE LE LE LATTER LATTER LATTER... LER HVER ENESTE GANG JEG SER DENNE SØREN MEG .... neida, jeg tulla. JEG TULLA :'O
Jeg så liten ut der.. jeg har så totaalt grown up. I think.. e_e

Denne er nok morsom:

OOOUUYEEEEE.... jeg ruler hele stagen, liksom

Haha, neida. Finner ikke mere "morsomt". L': Jaja.

Vi skal i bursdag til farfar i dag. Han blir... 73 år, tror jeg det var. :'s Tenk, som han vokser.. *snufs*
Uansett, gleder meg til å se hele gjengen igjen! :) Problemet er bare det at jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg, og håret har ikke tørket enda. Jaja, who cares? Bursdagen begynner klokken 3, såå...

GIID, glemte å ta bilder av himla mislykka i går! D': Jaja... det er litt igjen, kan ta bilder av "restene". ^^
God søndag!


På tur

Var på tur i dag, ikke så lang tur egentlig. Det var tross alt regn og vind ute. "Ut på tur, aldri sur", sier jeg bare. :) Hunden må jo få litt frisk luft (jeg er heller ingen unntak). Akkurat nå er jeg sulten og sliten, men musikken "trøster" meg litt, lol. Just gonna stand there and watch me burn, that's alright because....
Forresten, det er Lørdag, vet du. Derfor er det goood mat og chilling foran TV'en. Mamma skal lage "Himla mislykka". En slags sjokoladekake bare med bløt full inni. En sjokoladekake som er "himla mislykka". :'3 Skal kanskje sette inn bilde av den, men det får vi se på senere.
Forresten, beklager for lite blogging, jeg er litt opptatt nå osv. Skole, lekser, på tur, venner... etc.
Ny header kommer snart, den er "bestilt", men jeg er ikke sikker på når den blir ferdig. ;)

Forresten så vant jeg fotokonkurransen, tusen takk Annelin (www.ablueberry.blogg.no) som anbefalte meg å delta i  konkurransen! Ja, skulle bare nevne det.

Her anbefales noen blogger:
www.nanibanani.blogg.no
www.ablueberry.blogg.no
www.hellipropelli.blogg.no
www.jennybrenni.blogg.no
www.sukk.blogg.no
www.snii.blogg.no
www.irlins.blogg.no

Det var det. :)


Ha en god helg! <3

Fotokonkurranse; bilder

Jeg valgte å bli med i en fotokonkurranse, bidrar bare for moroskyld, hadde jo vært gøy om jeg vant også, da. :-)

Bilde nummer 1:Bilde nummer 2:


Bildene er tatt av meg og redigert av meg og det er ulovlig å kopiere dem. ©

Annelin - header

Annelin, bildene er ferdig!
Da gjenstår det bare å velge.


DenneDenneEller denne? Likte denne best jeg, haha <33 Skikkelig romvesen i ufoen sin. (A)

Det er bare å ta den du likte best. HVIS IKKE... så kan du si ifra til meg om du vil jeg skal lage noen nye. :3
PS: DISSE BILDENE ER BARE FOR ANNELIN, VENNEN MIN. BILDENE KAN IKKE KOPIERES FRA ANDRE UNTATT VENNENE MINE! Så vet du det.

- Kos

Hallohallo!

video:cimg0637

Nina og jeg var på Dolly Dimples (?) og der kostet det 30 kroner for så mye is man bare vil ta!! O_O Så vi spiste så mye is vi klarte. Livet 8] Samtidig kunne man spille et spill, det lå haugevis med spill der så man bare kunne ta og spille på.
Vi fikk også to ballonger, som vi altså kunne gjøre mye med. <3

Hahahahaha, full lungene med gass, det er det mest morsomste som finnes, altså!! x'D Første gang jeg prøvde det: totaly fun!!! :'] Sjekk ut filmen!

PS: Jeg klarte ikke å snakke så veldig mye, jeg lo bare hele tiden (a) Er newb ang. å blåse inn slikt.. gass.. eller haluminium (?) eller hva enn det nå er!

Sammen med Nina!

Hei igjen! :D Lenge siden jeg har blogget nå, høhø. Beklager... har tross alt benyttet meg av sommerferien (a)
Har vært med Nina, haha. Orker ikke å skrive så mye, legger egentlig bare ut bilder. Har også vært turer med hunden.
Egentlig skulle jeg ikke skrevet om hva jeg gjorde i dag, men siden det står på Nina's blogg at jeg kanskje hadde skrevet litt så gjør jeg bare det, jeg da. Jeg er snill, right? Nok om det.

Vi gikk til "kvaddå" (kvadrat, et kjøpesenter) og shoppet litt! >:D Vi kjøpte noen nice klær. HEH. Nina kjøpte sin gråe genser med striper, som du ser på bildene, og jeg kjøpte min hvite genser med blå striper, som du kan se på bildet. Vi kjøpte mer, men vil ikke helt stresse med å skrive det nå som det "skjer så mye rundt meg". Deretter gikk vi hjem til meg (med mye diskutering og meninger, jeg var bare snill som sa "OK, da går vi hos meg da....!") og så så vi en film som het "Spy Next Door" elns. Sånn, happy, Nina? Anyway.
Vil du vite mer, se på bloggen www.nanibanani.blogg.no
Hah, litt morsom å ha skrå skrift. Det er liksom så voksent... og fint... :'d Samma det.

LIKER DU DET NYE DESIGNET MITT, FORRESTEN!? Kommenter.

OG FORRESTEN, har fått ny hund (det store høydepunktet). Han følger med i "bildestormen". Hans navn er Noa.
Her kommer det bilder. (Y)


Nina som hopper fra dissen


NINA ER SÅ SØT :'O Et flott bilde av Nina.


Ingen kommentar.


Noa, hahahahaha  *kremt*.. eh.. jaa.. :'3


Noa springer i gresset. <3


Noa igjen.


Z'ops Suna, haha :'D


Suna igjen


Jeg likte dette bildet, hehe. Noa igjen


Purre *fnis*


Thomas i skumringen.

HIMMELEN VAR SÅ FIN....


... NÅR VI SKULLE LIGGE OVER I ET TELT...


... EN VAKKER KVELD, ONSDAG. :')

- Thanks

KAMERAA!

Heisann! :D

Nå er sommeren her, deilig altså! Skal til København på torsdag, ellers har jeg mest vært hjemme.
Pappa låner et kamera fra jobben.... og.... det eier! 8-))) Her er noen bilder som selvfølgelig JEG har tatt. <33


Speedy som slapper av i gresset.


Pianoo <33


En hest som står på beitet sammen med Suna (I don't know who this horse is)


En humle. :3


Snickers ;D <3


Hest igjen. xD


Dad and mom.


Skal til å hoppe i høyet (pappa tar bildet, no more).


Blomstereng. Haha, not, egentlig så er det i hagen, men bare forestill deg at det er en stoor og laang eng med maange blomster. ^-^


Suna. <3


My shoes - en slags converse (?).


Hampus, hahantaaw.


Horses again.


Fotografering for store og små. PS: Vi har et helt likt kamera, nesten. Så vet du det C':


Purre. <3


Ku klør seg på halen, ntåå..


Hestene klør hverandre. Gode venner (a) ... kan det være Lizeth og Sorell? Tilde? Nåja, XCarefaceX.


Hester igjen.. xD (de i midten.. springer)


Sist men ikke minst meg. (EMIL TAR BILDET, NO MORE...)

Dommeduster 2

video:eobov 136

Haha, denne liker jeg...! :} DOMMEDUSTER, here we are.
hits