Dagen i dag

  • Dato 21.jan.2011 // Klokkeslett 23:23// Følg meg bloglovin
Jepp, dette har vært en helt vanlig og kjedelig dag. Jeg var på skolen, så gikk jeg tur med hunden, så var jeg på håndballtrening og etter det satt jeg og familien min og spiste imens vi så på TV. Det er typisk fredagen, det. ;)
Jeg slapp Noa ut i Hagen fast i "linen"/båndet sitt som vi kaller det. Plutselig hørte jeg et høyt bjeff, og jeg gikk ut for å se, og da hadde han satt seg fast under terassen (det er på en måte åpent fra bakken og opp 20 cm til begynnelsen av terassen, så Noa hadde kommet seg inn der). Jeg måtte låne en lykt for å se han fordi det var mørkt, og båndet var satt seg ganske fast til trebjelkene... Jeg måtte LEGGE MEG NED i det VÅTE gresset... I KOSEDRESSEN!! Omfg... Jaja. Jeg og pappa fikk heldigvis Noa og båndet løs etter en stund. Men så kom prikken over i'en. Vi la merke til at vi begge hadde trøkket i hundebæsj når vi kom inn. Fy så ekkelt! Arg.
Uff, men nå er jeg skikkelig trøtt, så jeg tror jeg legger meg nå... Og hvis jeg har skrivefeil så beklager jeg, men jeg orker ikke å se gjennom det nå.

Har et skjedd noe med deg før som har gått deg på nervene?

Klemmentina ♥

21.jan.2011 kl.23:26

Haha.

Fint design.

Skriv en kommentar

hits