Over og ut

  • Dato 30.des.2010 // Klokkeslett 12:48// Følg meg bloglovin

Jepp, da var 29. desember over, og 30. desember besøker oss som en fremmed. Ehh... jaa...
I går var jeg først på tur med farmor, farfar, far og Emil + Noa. Ganske koselig, egentlig, men det var kaldt! Jeg var iskald på beina, og det er ikke godt å være iskald på beina og deretter få varmen i dem, for da sviiir det D: Så når vi var ferdige på turen satt jeg fremderst i bilen på tilbakeveien og hadde beina foran varmeanlegget eller hva det nå heter... Jeg vil ikke være iskald på beina og gå rett inn i en varm dusj, akkurat. *GRØSS* Så jeg fikk varmen rolig og forsiktig i beina mine.
Nok om beina mine...
Turen var frisk, og vi stoppet opp for å sette oss ned og spise. Det var steiner som var satt oppå hverandre som noen store fjell på 5 meter, så jeg, Emil og hunden klatret opp der (det var bare meg og Emil som klatret, Noa bare sprang opp, lol...). Jeg lette etter trestammer og slikt som vi kunne sitte på. Jeg fant en, men om jeg rørte den kom alle de andre steinene til å falle, fordi trestammen var som en støtte. Rettere sagt, jeg klarte ikke å flytte på trestammen engang ._.' Men det var helt fantastisk, snøen var overalt, selv om det ikke snødde, og det var sjø rett vesiden av oss. Altså, vi var på en strand, bare det var snø der. Fuglene fløy over havet, og Noa løp frem og tilbake og prøvde å venne seg til omgivelsene. Det var ikke lett å gå, fordi det var litt store steiner under oss, så vi måtte passe på hvor vi gikk av og til, det var ikke lett å se hvor vi trødde når det var snø over alt.

Når vi kom hjem gjorde vi oss klar til å dra på teater med grandtanten våres, søskenbarna våres, grandsøskenbarnet (?) og tremellingene våres. Vi skulle se Kardemommeby, "yei" ... n_u' Vel barna koste seg, jeg koste meg bare med godteriet (AA) Etter teateret var ferdig, gikk vi hjem til grandtanten våres og spiste pizza. Hjemmelagt.
Det ble dessverre ikke tatt så mange bilder, kameraet mitt klikket fordi det var så kaldt, så jeg turde ikke bruke det for mye sånn at det kunne bli ødelagt, men her er noen bilder fra turen:


Noa står allerede klar til å gå på tur


Den fine naturen


Gjengen (untatt meg)


Vi gikk med hver sin grein som vi kunne brenne på bålet når vi var fremme


Så fint!


Her står broren min på toppen av det lille "steinfjellet"


På hjemturen


Helt der fremme med alle husene står bilen våres


Det er ganske fint


Noa får ferten på noen andre hunder

 

Liker du å gå tur?
Har du noen gang opplevd at du er kjempekald på foten og når du får varmen i deg så prikker og svir det i foten?
 

Bente

04.jan.2011 kl.14:36

Syykt fine bilder Ine <3

Skriv en kommentar

hits