Dagen i dag

  • Dato 16.des.2010 // Klokkeslett 21:28// Følg meg bloglovin

I dag har jeg da vært på skolen. Hehe. Og etter det avtalte jeg, Nina og Bente at vi skulle henge sammen etter skolen. Men Bente skulle dra på kvadrat først, så da var Nina og jeg sammen. Vi lekte ute (fordi det snødde i natt, buhu) og så hadde vi snøkrig og sånn. Og så kastet vi snø på vinduet til storebroren til Nina, og det var litt skummelt fordi vi var redde om han skulle komme etter oss, og det gjorde han faktisk. Vi skrek og hylte imens vi sprang med snøbuksene xD Det var ikke så lett å springe, så vi ga opp og han snøvasket Nina litt og etter det hadde vi litt snøballkrig.

Så måtte jeg hjem og spise, men da skulle Bente komme. Jaja, jeg var med dem etter jeg hadde spist. Haha, vi var hos Nina og gjorde korttriks. Og så hadde vi gjemmeleken nede i kjelleren, med lyset av! Haha, så den som skulle lete etter oss hadde en lommelykt. Litt skummelt, fordi vi skremte hverandre i mørket, haha, men det var morsomt! :) Og så hadde vi NSP (nødt, sannhet og prosent). Jeg måtte synge "hula hula" imens jeg danset 12 ganger (Bente filmen meg selvfølgelig), Nina måtte strippe (imensa Bente filmet, mwohaha....) og Bente måtte gå ut og kaste snø i ansiktet og si "hohoho" (imens vi filmet). Og så lurte vi henne til å løpe rundt et tre, hoho. Men så måtte jeg gå hjem fordi moren min skulle få gjester + jeg skulle se Vampire Diaries. Den er kjempespennende! :D

Jeg skal begynne på håndball! Iiih, det var kjempegøy! Jeg prøvde å bli med på treningen på tirsdag, og jeg likte det. Det var kjempegøy, så jeg har valgt å begynne på håndball. :)

 

Spiller du håndball?

Helene & Nina ♥★

17.des.2010 kl.21:11

Ja, kjempe kjekt på håndball! <3

Men treningene er på tirsdagene :P

Ine

18.des.2010 kl.12:54

Ehehe, selvfølgelig! ... det hadde jeg glemt. o.o

Bente

20.des.2010 kl.15:50

Håndball eie !!!
åå, så bra! :DDD

Skriv en kommentar

hits