Aiaiai

  • Dato 03.des.2010 // Klokkeslett 16:37// Følg meg bloglovin

Kommet hjem fra tur, høhø. Har gått tur med Noa, og tenk, INGEN HERSENS HUNDER OG FOLK! Omg, det er... katastrofalt D: Ingen sosialitets...liv, elns. Ok, jeg innrømmer det! Det var en barnehage eller noe, men jeg kunne ikke hilse på dem. Noa er redd de "små skapningene" kledd i full dress og med lue, så han bare står og knurrer og bjeffer, så jeg må nok bare gå forbi før han skremmer noen av barna, HEH.
Jeg gikk også i gjennom en skog sammen med Noa, og plutselig så jeg på hånden min, og den var full av blod! Jeg ble helt sjokka, men jeg skjønte jo hva det var. Jeg har en tendens til å bite på huden min på fingrene mine (-.-) så såret hadde sikkert åpnet seg sånn at jeg blødde og blodet hadde spredt seg over hele hånden. Ok, "fint", hva skulle jeg gjøre? Hånden min var full av blod og jeg sto midt i en skog. Jeg kunne ikke tørke av blodet på jakken , NO WAY, så jeg fant en bekk (der det heldigvis ikke var så mye is) og vasket hånden nesten ren. x] Men vannet var selvfølgelig I-I-ISKA-A-A-ALDT-T-T... så jeg fikk ikke følelser i hånden etterpå før lenge... :c Ekkelt.

OMG, KALENDER IN MY HEART *heartspam*. Det er desember, og desember betyyyyr............ kaldt vær! Neida. Eller jo, men det er ikke det jeg vil frem til. Det betyr kalender! Man åpner opp en luke eller noe, og så får man noe får hver dag som går (for dere som ikke visste det...). Den 1. desember fikk jeg fargeblyanter, 1. desember = votter og 3. desember = hansker. DEILIGE votter og hansker. :D Digg

Omg, det er i x-Factor i dag! Extradigg! Jeg heier på Mo, han er råkul, og ikke minst, han er virkelig flink til å synge! Talentfull, altså! Lykke til Mo, og håper ingen tabber seg ut, høhø.

Hvem heier du på i x-Factor?
Hvilken kalender har du?

Skriv en kommentar

hits