Såå lang tid med fri, såå lite blogging!

  • Dato 05.jun.2010 // Klokkeslett 19:10// Følg meg bloglovin


Hallo! Beklager, lite blogging. Om du er nysgjerrig, så har jeg vært mye med venner. F.eks. Nina, Hanne og Bente. bittelitt Annelin. Jeg har tatt en del bilder. Også hadde jeg overnatting osv. Ja, mye har skjedd. Her kommer det bilder<3 ;)Bente tok bildet, haha! Hanne (til venstre) så utrolig kul ut på bildet, ser ut som om hun er i spagaten. Jeg ser ut som en totalt spellende baby i bakgrunnen... kan man si...Meg og Bente på trampolinen hennes. (Hanne tok bildet :) )... hvorfor ser alltid Hanne så kul ut på bildet!? Jeg beundrer henne (a) (y)
Her kommer bilder av Hanne! :3

(det er jeg som er fotografen av Hanne right now, men jeg garanterer dere; jeg har kuttet av noen kroppsdeler på kroppen hennes på noen bilder ;P)

Det var av Hanne, og nå over tiil...*trommevirvel*... Bente! >:D


Gaad :'D


Thihi, Bente klarer ikke å posére ;P <3Bente's time is over, now.. over to... mee! :D.. nononooo!!! Mi cabello! Lol. Nå, vekk fra meg, det ble så teite bilder, uansett :3

Her er av oss tre..


Det koseligste, tihii :'d
Japp, det var av oss. Takker og bukker *APLAAUS* ! :']
Anyway. Her kommer bilder fra meg, Nina, Hanne osv. osv. Flere bilder, kan man si :3


Haha, må bare innrømme det, dette ble utrolig stilig. Fargerikt, samtidig lyst, det så likt ut og.. ja, jeg elsker dette, para decirlo así. LAL! 8D


Haha, så søøt Hanne er. (hun er utolig god til å skjære grimaser, hahaha!) xDÆsj, hun ser ut som et.. skjelett.. elns. o_nHaha, Hanne er ikke den eneste som klarer det.
Vi koste oss med mye godteri og popcorn (samtidig som vi hadde Truth & Dare). <3

^^D


Nok om deeet :3

Det fristet sånn, så jeg tok bilde av dråper. Dette var det beste:


=3

Har utrolig mange bilder.. oh! Her kommer noen søte, av Kaja når hun var fri i hagen og lekte med en frisbee (fresbee? freesby? freezbey? wnevr).


Det at jeg fikk med at hun hoppet i luften på bildet var bare flaks ;P


Så lang tunge hun har o_o


Hun ligner bittelitt på en mus.. ikke ut i fra størrelsen.. men liksom.. trynet. Hun er like søt som en mus, hahah :3 Nædda.. *_*


Har flere bilder av henne, men gidder ikke legge ut alle. ;-)

Btw, hun har fått mensen, så nå må hun bruke en bleie. It's true, haha, skjønte du'n?? xD

Blogger ikke mer..

05.jun.2010 kl.19:15

Jeg digger bloggen din, bare legg meg til som venn, så skal jeg kommentere masse hos deg. Du skriver kjempebra, og har fine bilder og bilder som passer til innlegget. Kjempebra! SÅ, hehe, stå på! :) Utrolig fin header og virkelig ryddig design! :)

Hva syns du om gjesteinnlegget olaavsorvik skrev? :)

Skriv en kommentar

hits